2777
2789

اول مرغ رو با هویج و پیاز بذار نیم پز بشه

بعد آبشو بریز مرغهارو هم در بیار

بعد مرغهارو سرخ کن در حد طلایی شدن نه در حد خشک شدن

بعد یه پیاز رنده کن سرخ کن بهش ادویه جات و رب گوجه بزن بعدبهش آب و مرغهارو اضافه کن و داخل آبش هویج و فلفل دلمه خورد شده بزن

بعدش صبر کن تا بپزه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این دستور سر اشپز تالار عروسی:مرغ خیلی خوب سرخش کن بعد با همون روغن پیاز داغ درست کن نمک و فلفل و رب بزن سرخ کن بعد یه ردیف مرغ بچین یه ردیف فلفل دلمه و هویچ خام حلقه شده همینطور ادامه بده اخرسرم سس ربی رو بریزن ابجوش بریز که فقط روی مرغو بگیر زیاد نریزابکی  شه. دو سه شاخه هم جعفری بنداز داخلش دو سه قطره ابلیمو هم از کارهای قابلمه بریز. اخر سر هم زعفران دم کشیده فراوان بریز مزه بهشت میده

اول به مرغ زردچوبه و نمک و فلفل سیاه بزن خوب سرخشون کن پیازم جدا سرخ کن با زردچوبه بهشون رب بزن سس که درست شد مرغارو بزار تو سس آب کم بریز بزار جا بیفته برنج که صاف می‌کنی زرشک و و با یه قاشق روغن در حد ۱دقیقه تفت بده بعد که سرد شد بهش زعفرون غلیظ میزنی با برنج میتونی به زرشکا شکرم بزنی یه قاشق که من دوست ندارم 

مرسییی❤️ برنجو چیکار کنمم؟؟😕

برنحم هیچی دیگه بریز توی آب در حال جوش پنج دقیقه که گذشت یه دونه ش بزار زیر دندونت اگر نیم پز بود بریز روی آبکش . سیب زمینی حلقه کن روغن بریز کف قابلمه سیب زمینی ها رو بچین و بزنجم بریز روش دم کنی بزار رو در قابلمه و بعد زیر برجا کم کن تا نیم ساعت دم می‌کشه . برای زرشکت هم خیسش کن اول تو یه ظرف تا گردو خاکش بره بعد از پنج دقیقه بریز توی آبکش بعد یه ماهیتابه بیار کره رو ذوب کن زرشک و بریز توش زیر شعله خیلی کم باید باشه اگر نه زرشک زود میسوزه بعد به قاشق شکر بپاش روش و بعدم زعفرون آب کرده و بعد زیرش رو خاموش کن