2777
2789
عنوان

لعنت به هررر چی جنس نر.

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 26 پست
آره بخدا.صد رحمت به جوونا

ببین اینکه ما هنگ کنیم و عکس العمل نشون ندیم پرروشون کرده. یه پسره خودشو از پشت چسبوند به من، برگشتم چنان کشیده ای زدم تو صورتش که جای انگشتام موند. هنگ کرده بود!! احتمالا دیگه پشت دخترا رو ببینه فرار کنه 😁

اون کارم اگه کردی افتاد زمین چیکار کنیم  داد و هوار کرد

همون لحظه چترمو یه تکونی دادم که ببرم بالا یهو یه ندایی بهم گفت نکن اینکارو.

آسایش دوگیتی تفسیر این دوحرف است بادوستان مروت با دشمنان مدارا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین اینکه ما هنگ کنیم و عکس العمل نشون ندیم پرروشون کرده. یه پسره خودشو از پشت چسبوند به من، برگشتم ...

باریکلا

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

یه بارم تو نمایشگاه گل و گیاه یه مرد مسن افتاده بود دنبالم سه چن بار حس کردم یه نفر به باسنم خورد بعد دیدم این مرد عوضی دنبالمه بار آخر برگشتم نیگاش کردم دیگه نیومد

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

آخه من نمیدونم حالا با یه دست زدن یا لمس کردن چه لذتی براشون داره   جز گناه براشون و استرس برا ...

لابد لذت میبرن عوضیا

من تو این جور مواقع انگار لال میشم قلبم تند تند میزنه

پسرا‌ی‌ جوون‌ انقد‌ کرم ندارن‌ ک پیرمردا‌ آخر عمری دارن‌ :| 

واقعا دود از کنده بلند میشه

چند وقت پیش ی مرد حدود ۵۰ اینطورا افتاد دنبالم تا صبرم تموم شد گفتم برووو گمشووووو دیگههههه نکبت

من انقد آرومم که صدام در نمیاد. این جور مواقع نتیجه منفی شو می بینم