2777
2789
عنوان

چجوری این زن 15 میلیون میگیره ماهانه؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 24 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله من شنیدم حتی حقوق جانباز هم بعد فوتش برای همسرش قطع نمیشه اگه همسرش ازدواج مجدد کنه.

ولی یکی رو میشناسم بعد فوت خانمش رفت با یه خانمی ازدواج کرد که همسر مرحومش جانباز بود و حقوق شوهر اولش رو داشت وقتی زن این آقا شد... میگن صیغه شده

بله میشه

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

ازدواج دومشونو ثبت نمیکنن بخاطر حقوق شوهر سابق...  ماهم همسایه داشتیم اینطوری

نه عزیزم ثبت هم بشه قطع نمیشه ما تو فامیل داریم طرف کلا یک ماه عقد بوده که نامزدش شهید میشه ایشونم ازدواج کردن قانونی.  ثبت شده حقوق هم میگیره 

هنوز با جمله «به نام خدواند رنگین کمون» کنار نیومده بودم .  .که «بارون اومد و یادم داد ....» دختر کاپشن صورتی با گوشواره قلبی باید پاهایت زمین را لمس میکرد نه اینکه در آسمان ها سیر گنی !!!!

کاری به این موضوع شهید و سهمیه و…. ندارم 

این قانون برای مستمری بگیران ‌ تامین اجتماعی هم چندین ساله لحاظ شده

قبلا زن ازدواج میکرد حقوق مستمری شوهر فوت شده اش رو از دست می داد بخاطر این قانون همه خانم ها از ترس بی پول موندن یا همیشه تنها می موندن یا صیغه می شدن 

ولی الان عوض شده و مادام العمر شده حتی اگر دختر مجرد باشه یا طلاق بگیره و برگرده خونه پدر بعد فوت مادر هم میتونه مستمری رو بگیره 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
ن بابا از شوهر دومش بچه داره فقط

نه از شوهر دوم بچه دار بشه سهمیه ندارن.      الان نامادری آشغال من که زن شهید بوده.  از بابام بچه دار شده.  و این سهمیه نداره.   ولی حقوق رو میگیره کوفت میکنه کثافت 

2790
2778
2791
2779
2792