2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما زشت نیستید ..شما فقط پولدار نیستید ...

قیافه ی رونالدو و مسی و خیلیا رو قبل معروف شدنشون دیدید؟ یا اصلا چرا راه دور ..همین خواننده ها و بازیگرهای خودمون ؟ عکسهای اون موقع اونا رو الان بزارید دست کمی از این بنده خدا ندارن ....

پول آدمها رو عوض میکنه ..باور کنید ...همین آدم رو ببرن آرایشگاه به سر و روش برسن ...یه دست لباس مرتب هم تنش کنن بهتون تضمینی قول میدم همه دهنشون وا میمونه .....دیگه پول هم بیاد تو دست و بالش که سر و دست میشکنن براش ...

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
سیکس پک هم داره شوهره😂

وای بخدا ارزومه همچین همسری با همچین قد و قواره ای عکس شوهرمو پاکن چشمش میزنن خونمونم با اجز ۹۸ درصد از طلا ساختیم ماشینامونم از طلای ۲۸ عیاره قصاوت میکنین چرا😂😂 

🚫 خواهش مندم جز استاتر کسی کامنت منو جواب نده🚫 وقتی تو فضای مجازی و عمومی تایپک میزنین باید جنبه اینو داشته باشین هزااااران نفر با هزاران انتقاد و پیشنهاد و نظر درش شرکت میکنن اگه جنبه شنیدن حرفای مخالف خودتونو ندارین دردو دلتونو اینجا نیارین و همچنین شمایی ک کامنت منو ریپلای میزنین نمیتونم بارها بگم من با شما هم نظر نیستم شمام با من چیکار ب نظر بقیه داری استاتر خودش زبون داره کامنت منو دیدی خوشت نیومد رو شو برو ترو سننه عزیزم ک من مظرم چیه تو نظرت چیه اگه بحث میکنی با من  و جوابتو میدم بدون منم ب موقعش میتونم مثل خودت بی شخصیت باشم وقتی بهم توهین میکنی توقع نداشته باش بهت احترام بزارم احترامو واس ادم محترم خرج میکنم با تشکر ‼️ خواستی ریپ بزنی رو من دباره امضامو بخون

وای بخدا ارزومه همچین همسری با همچین قد و قواره ای عکس شوهرمو پاکن چشمش میزنن خونمونم با اجز ۹۸ درصد ...

اصلا نگو

وقتی ازدواج کردید 

تعداد آمار خودکشی ۱۰برابر شده بود🤣

کاربر پسر 🔴🔴
اصلا نگو وقتی ازدواج کردید  تعداد آمار خودکشی ۱۰برابر شده بود🤣

😂میدونم حسودای پلاستیکی چشم دیدن من و زندگیمو نداشتن

🚫 خواهش مندم جز استاتر کسی کامنت منو جواب نده🚫 وقتی تو فضای مجازی و عمومی تایپک میزنین باید جنبه اینو داشته باشین هزااااران نفر با هزاران انتقاد و پیشنهاد و نظر درش شرکت میکنن اگه جنبه شنیدن حرفای مخالف خودتونو ندارین دردو دلتونو اینجا نیارین و همچنین شمایی ک کامنت منو ریپلای میزنین نمیتونم بارها بگم من با شما هم نظر نیستم شمام با من چیکار ب نظر بقیه داری استاتر خودش زبون داره کامنت منو دیدی خوشت نیومد رو شو برو ترو سننه عزیزم ک من مظرم چیه تو نظرت چیه اگه بحث میکنی با من  و جوابتو میدم بدون منم ب موقعش میتونم مثل خودت بی شخصیت باشم وقتی بهم توهین میکنی توقع نداشته باش بهت احترام بزارم احترامو واس ادم محترم خرج میکنم با تشکر ‼️ خواستی ریپ بزنی رو من دباره امضامو بخون

اینم گفته

محمد زکریا رازی:

شیمیدان، فیلسوف و پزشک ایرانی 

از نخستین شخصیتهای علمی مشهور در جهان اسلام بود که عقاید دینی اسلامی مانند پیامبری محمد را نقد میکرد. 

هانری کربن در مقدمه‌ای که بر جامع‌الحکمتینِ ناصر خسرو نوشته (بخشی از آن با نامِ «نقد آراء محمد زکریای رازی در جامع‌الحکمتین» به فارسی ترجمه شده‌است میگوید: 

رازی نبوت و وحی را نفی میکرد و ضرورت آن را نمیپذیرفت. 

در تفکر رازی همهٔ انسانها قدرت و توانایی رسیدن به معرفت و دانایی را دارند و لذا از لحاظ توانایی کسب معرفت باهم برابرند و بر یکدیگر هیچ برتری‌ ندارند. 

از دیدگاه او مقتضای حکمت و رحمت الهی این است که انسانها همگی به منافع و مضار خود صاحب علم باشند و اگر خدا قومی را به نبوت اختصاص دهد به این معناست که آنها را بر دیگر انسانها برتری داده و این برتری باعث جنگ و دشمنی و در نهایت هلاکت انسانها میشود که این با حکمت و رحمت الهی سازگاری ندارد. کتب 

کتابهای:

«فی النبوات»

که دیگران به طعن و استهزاء، نام آن را «نقض الأدیان» نهاده‌اند. 

• «فی حیَلِ المُتَنَبّین»

• دیگران به طعن نام او را «مخارق الأنبیاء» گذاشته‌اند. 

رازی همه نوشتارهای دینی و اعتقادی او مورد سانسور قرار گرفتند و از میان رفتند 

این تفکرات رازی موجب خشم علمای اسلامی علیه او شد و او را ملحد خواندند و آثار او را رد کردند و دست به نابودی آن‌ها زدند. 

او در این زمینه، کتابهایی نوشت:

«فی النبوات»

«فی حیَلِ المُتَنَبّین»

ابطال نبوات

رساله‌ای در ابطال معاد

مخارق‌الانبیا

حیل‌المتنبئین

فی‌نقد‌الادیان 

اگر از مردم این مذهب (اسلام) سندی برای درستی مذهبشان خواسته شود،

آنها برانگیخته میشوند و خون هر آنکس که مخالفشان باشد و چنین بپرسد را میریزند.

آن‌ها تفکر منطقی را ممنوع کردند و در کشتن مخالفانشان کوشش دارند.

از این جهت حقیقت تماما خاموش شده و پنهان میشود. 

رازی بر خلاف دیگر فلاسفه جهان اسلام، فلسفه و دین اسلام را دو مقوله جداگانه و ناسازگار می‌انگاشت.

دلایلی از جمله باور وی به تناسخ و قدمای خمسه؛ تأکید زیاد وی براستقلال عقل؛ و نگارش دو کتاب به نام های مخاریق الأنبیاء و نقض الادیان در زمینه انکار نبوت

دخالت کردن توی زندگی دیگران و قضاوت کردنشون کار انسان های بی ملاحظه و بی فرهنگه...چه تو مسائل بچه آوردن باشه چه ازدواج چه شغل چه هر چی...انسان های عاقل فرهنگ سازی می‌کنند،تبلیغ می‌کنند،آگاه سازی می‌کنند!زندگی شخصی با زندگی اجتماعی فرق میکنه...زندگی شخصی چیزیه که بین خودت و خانوادته و زندکی اجتماعی چیزیه که تو برای جامعه به اشتراک میذاری.پس انقدر نگید به خودم مربوطه به خودم مربوطه حتی طرز صحبت کردن شما توی خیابون به بقیه مربوطه...فقط انسان های بی تمدن جامعه رو برای خودشون میدونن یه انسان متمدن آرامش جامعه رو بهم نمیریزه.ریشه فلسفه اعتقادات از چهارچوب ها گرفته میشه یا حتی میشه به پوشش تشبیهش کرد...و یک انسان بی لباس عریان خطاب میشه نه پوشش متفاوت.کسی که به بد دهنی اعتقاد داره اعتقاد نیست بی اعتقادیه.پس هر اعتقادی قابل احترامه ولی بی اعتقادی ارزشی نداره پس پایبندی به بی اعتقادی طنزی بیش نیست.انتقادپذیر بودن خوبه ولی انتقاد یه انسان عاقل و بالغ رو می‌پذیرم.به نظر و رفتار انسان ها نگاه نکن نصفشون دلیل کارهاشون رو نمیدونن اگر میخوای راه درست رو بری دنبال حقیقت برو.