2777
2789
عنوان

وایییییییی

258 بازدید | 21 پست

من با یه اقایی اشنا شدم جدیدا یه ماهم نمیشه

برا روز دختر کادو گرون داد بعد دوبار رفتیم بیرون هربار کلی وسایل چه خوراکی یه لباس چه...

بعد من دیشب دل درد داشتم بیخودی بهش گیر دادم

پیجش کاری هس ۲۳ کا فالور داره

دیدم استوری گذاشته امروز قراره یکیو معرفی کنم بهتون خون تو رگمع یه همچین چیزی

دوره اشنایی هستیم اخه من نمیدونم که باهاش باشم یا نه

چرا همچین می‌کنه اخع

بلکه جدا شدیم از مهندسای سرشناس هس چرا همچین می‌کنه 

من دیشب سر بسته گفتم جداشیم فلان الان استوری گذاشته 

کمی بعد میزاره تگم میکنه وای خدایا یکی ببینه چی

از خداتم باشه

Türk🐺❤ اقایون محترم دلیل بودنتون تو سایت زنانه درحالی که ددی سایت هست کاملا مشخصه که برای چیه اون به کنار  وقتی بیرون هستین مثل دختر ندیده نگا نکنین شما خودتون خواهر مادر دارین وقتی به دختر و یه زن البته هولارو فاکتور بگیریم نگا میکنین و تیکه میندازین تو چشم اون خانم یه موجود هول و کنه هستین خواهشا کمتر خودتونو خار کنین و دست از سر خانما بردارین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگ تو نباشی و یکی دیگه باشه چی؟😐

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
اخع جداشیم چی همه چیش عالیه جز قیافه موقعیت شغلی ... همه چی عالیه از بسسسس مامانم گفت موردای بهتر ...

ببین اگه قیافش به دلت نمیشینه کات کن چون بعدها اگه یه مرد خوشگل ببینی ازش سرد میشی

شایدم بهتر از این نتونی پیدا کنی یادت باشه یه پولدار زشت که دوست داشته باشه بهتر از اینه یه فقیر خوشگل دوست بداره

Türk🐺❤ اقایون محترم دلیل بودنتون تو سایت زنانه درحالی که ددی سایت هست کاملا مشخصه که برای چیه اون به کنار  وقتی بیرون هستین مثل دختر ندیده نگا نکنین شما خودتون خواهر مادر دارین وقتی به دختر و یه زن البته هولارو فاکتور بگیریم نگا میکنین و تیکه میندازین تو چشم اون خانم یه موجود هول و کنه هستین خواهشا کمتر خودتونو خار کنین و دست از سر خانما بردارین

ببین اگه قیافش به دلت نمیشینه کات کن چون بعدها اگه یه مرد خوشگل ببینی ازش سرد میشی شایدم بهتر از ای ...

پولداره که هیچ

ولی یه شخصیتی داره واییییی مرد واقعیه درک میکنه زنو همه چیو 

بهترین رفتارو داره ولی قیافه زیر ۰

پولداره که هیچ ولی یه شخصیتی داره واییییی مرد واقعیه درک میکنه زنو همه چیو  بهترین رفتارو دار ...

مرد بهتر از این؟ 

واس منم قیافه مهمه ولی مردی که هول نباشه زنو درک کنه واقعا یه چیز دیگس تازه خجالتیم باشه که اوف😂😔

مرد بهتر از این؟  واس منم قیافه مهمه ولی مردی که هول نباشه زنو درک کنه واقعا یه چیز دیگس تازه ...

اخه مهندسه خیر سرش نگاش میکنی انگار هماله بخدا سختمه

ولی این بقدری رفتار با خانمو بلده که نگمممم 

ولی قیافش چی

@مامان_عدس_کوشولووو  

عزیزدلم خودم حس ششم ولی دلم شدیدا اشوبه به هم ریختم

کنکور قبول میشم؟چه رشته ای یا کجا؟

شهراد خیانت میکرد مگه نه؟چرا یهو رفت ؟

وحید دوسش ندارم ولی به زور میان خواستگاری حسش چیه بهم و ویژگیاشو میگی

دورت بگردم خیلی تحت فشارم💔ممنون میشم جواب بدی

@مامان_عدس_کوشولووو     عزیزدلم خودم حس ششم ولی دلم شدیدا اشوبه به هم ریختم کنکور قبول ...

چیزاییو ک حس میکنم میگم عزیزم و حس هم اسمش روشه  ی حسه 

کنکور قبول میشی یا پرستاری یا فرهنگیان دقیق نمیدونم

خیانت نمیکرد اما یهو سرد شد ی مشکلاتی داره

وحید هم خودش ی حسایی داره هم خانوادش اصرار دارن مهربونه باحاله اهل شوخیه یکم گاهی اخلاقش تنده ولی خوبه 

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔