2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 33 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها مراسم خاکسپاری مادربزرگم نشد برم.الا ختم هس باید برم.منم پریودم و روزای آخرشه میاد ولی کمتر. ...

تا دوره تموم نشد نمی‌تونین برین تو مسجد و ربطی به خون داشتن یا نداشتن نداره بلاخره هر مسجدی قسمت بانوان داره

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
ای بابا چقدر از شوهر بچه ننه بدم میاد برای منم اولاش خیلی بچه ننه بود رو اعصابم بود

الان بزرگش کردی یعنی ؟

دیگه از شیر گرفتیش ؟

😂😂😅😅

مشاوره زیبایی اندام (بانوان)

کلا همینه هر چی پیش میاد طرف خانوادشو میگیره

دل شکستن نداره،حالاکه شوهرت متوجه نمیشه،خودت از خودت دفاع کن،خیلی تاکیدمیکنم خیلی محترمانه خودت جواب حرفاشونو بده.البته اگه سلیطه نباشه یهو شروع کنه به جیغ جیغ.اگه کلا اینطورن،به کتفت هم نباشه هرچی گفت نشنیده بگیر اصلا انگار چیزی نشنیدی،

💙تلاش برای رسیدن به اهداف
بچه ها مراسم خاکسپاری مادربزرگم نشد برم.الا ختم هس باید برم.منم پریودم و روزای آخرشه میاد ولی کمتر. ...

بله عزیزم حرومه.شما برو جلوی در وایسا فامیلارو ببینی.روحشون شاد

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

الان بزرگش کردی یعنی ؟ دیگه از شیر گرفتیش ؟ 😂😂😅😅

آره از شیر گرفتمش فقط هفته ای یه بار می‌ره شیرشو میخوره برمیگرده😅😂قبلنا هرروز میرفت

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

خونه که سندها قولنامه ای بود پولمون کم بود تو محلمون زمین گرفتم 

کار خوبی کردی گلم مبارکه

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

استارتر عزیزم 

تو اگه مامان خودت عین همین حرف رو میزد 

واقعا ناراحت میشدی ؟؟؟؟؟

چرا انقدر جبهه می گیری

،از طرفی چرا توقع دارید ،شوهرت بخاطر شما ویه حرف پیش پا افتاده بره تو روی مادرش وایسه ،

اگه مادرشوهرت حرفی زد که بهت برخورد ،همون لحظه جواب بده وتمام 

دیگه حرف نبار وببر و خودت رو از چشم شوهرت میندازی ، 

استارتر عزیزم  تو اگه مامان خودت عین همین حرف رو میزد  واقعا ناراحت میشدی  چرا انق ...

عزیز دلم یکی بهت رو دروت کثیف بگه بشکن میزنی بعد تازه اینا اخلاقشون جوریه حرف بزنم جواب بدم پیش شوهرم حرف دوحرف میکنن شوهرم که دهن بینه حداقل ازش توقع داشتم درکم کنه نه اینکه طرف اونو بگیره

فقط میخواد بگه خودش تمیزه یه دختر داره مفت خوره به تمام معنا هر چی بگم کم گفتم

به این ادما میگن خودشیفته 

فقط راه سوزوندنشون و احترام گرفتن رو درو 

و پشت سرت حرف زدن از لجش😂

فقط و فقط بی محلیه 

هرچی‌گفتن‌بگو باشه شما درست میگی کاد خودتو بکن