مامانم زانوش درد میکنه نمیاد دکتر همش میگه خوب میشم شما نمیدونید چیکار کنم پمادی چیزی نیست ب ...
پماد که عزیزم یه مسکن مقطعیه .ولی مادرم یه مکمل دکتر بهش داده عکسشو میفرستم برات .بعلاوه اینکه پودر کلاژن و کلسیم و اینها هم میخوره .که خب هزینه همه اینا با هم خیلی میشه .اگه مالیش براتون مشکله حداقل غضروف سازه رو بخرید واسش .
لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸
قربون محبتت عزیزم لطف کردی خدا به خودت و عزیزانت سلامتی بده ان شاءالله
ممنونم عزیزم انشالله .و همچنین برای شما چون هیچ چیزی ارزشمند تر از آن سالم نیست ♥️
لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸