2777
2789
عنوان

خرابش کردم...

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 33 پست
خیلی مهربونه وهواخاه منم هست منم دوسش دارم خیلی اما عصبی شدم خرابش کردم  الان گرفته بدون غذ ...

باشه حالا دیگه نکشتیش که دلش شکسته.خودتم میدونی اشتباه کردی ،حضوری برو ببینیش بغلش کن ببوسش و تعهد بده دیگه همچین رفتاری نمیکنی.اگه دوست داشته باشه حتما میبخشت.دیگه تو عصبانبت متاسفانه یه حرفایی زده میشه که تاوان داره بعدش.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلی مهربونه وهواخاه منم هست منم دوسش دارم خیلی اما عصبی شدم خرابش کردم  الان گرفته بدون غذ ...

وواقعا تمام سعیتو‌ کن ک زندگیتو خراب نکنی.تو دیگه ازدواج کردی‌.شوهرتون از خودت دور نکن..فردریش نده.دوروز دیگه گله نکنی چرا شوهرم با دوستاش یا خانوادش مهربونتره ها‌.تو باید محبتتو‌ بهش بدی تا دلش باتو باشه..برو از دبش درار‌.زندگیا خیلی زودتر از اونچیزی‌ که فک میکنی خراب میشه‌..تو نگهش دار..پشیمون نشی

لطفا دعا کنید حاجتم برآورده بشه🥲
بیدارش کنم  ت۱لا پیام بدم چی بگم اخه

نه بزار بخوابه بالاخره که بیدار میشه ..اینو گفتم چون شوهرم رو هر وقت بیدار کردم نتیجه ی برعکس داده....تجربه ی خودم اینطوریه

اگه ناخواسته با حرفهام دلی شکسته عذر خواهی میکنم

وواقعا تمام سعیتو‌ کن ک زندگیتو خراب نکنی.تو دیگه ازدواج کردی‌.شوهرتون از خودت دور نکن..فردریش نده.د ...

من خیلی چل وخلم الکی الکی قهر میکنم دارم خسته اش میکنم اما اون هیچی نمیگه بازم دوسم داره کمیگه من چن تا یاسی دارم چن تا دخترکوچولو خدااا دلم اتیش گرفته ازدس خودم

من خیلی چل وخلم الکی الکی قهر میکنم دارم خسته اش میکنم اما اون هیچی نمیگه بازم دوسم داره کمیگه من چن ...

اوکی اینطوری ک متوجه شدم راهش دوره‌.ببین وقتی میبینی اینهمه خوبه و هواتو داره از خودت دورش نکن‌. فقط فقط فقط دیگه بچه بازیاتو‌ بزار کن‌..گاهی باید لوست کنه‌.ولی زیادی نباشه‌.زیاد قهر نکن عادی میشه‌.تو باید آرامش بدی بهش‌.هرچقدرم‌ ناراحت بودی سعی کن آروم باشی‌.اشتباه متوجه تکرار نکن🥲 

پیام بدم تا بیدارشه زنگ بزنم  چی بگم

عزمزمه اصلا خودتو وابسته نشون نده‌.ثانیه ب ثانیه ک زنگ بزنی خب زیادم حس جالبی نداره‌.بزار وقتی بیدار شد با روی باز جوابشو بده‌.بزار متوجه باشه که تو یه خانوم وابسته نیستی‌.عواقب جالبی نداره..خودتو مستقل نشون بده..اما در عین حال عاشق 

پیام بدم تا بیدارشه زنگ بزنم  چی بگم

نه بابا بذار یکی دو ساعت دیگه اینقدر کلافه نباش.بگو خواستم بگم الان که فکر میکنم حرفای بدی بهت زدم و احساس واقعیم این نبود ،خودت میدونی دوست دارم و لذتم چقدر مهمی،ناراحتم تز خودم که چرا تو عصبانبت نتونستم خودم و کنترل کنم ،وظیفمه ازت عذر خواهی کنم و به خودم قول دادم بیشتر رو رفتار و حرفتم کنترل داشته باشم.امژدوارم منو ببخشی.فعلا در همین حد کافیه تا حضوری.وای اگه دیدی بعد بکی دو بار یخش باز نشد توپ تو زمین اونه تو خودت و براش بگیر چون دیگه زندگی دعوام پاره باید بخشش و یاد بگیره همین طور گه تو عذرخواهی و بلدی.

عزمزمه اصلا خودتو وابسته نشون نده‌.ثانیه ب ثانیه ک زنگ بزنی خب زیادم حس جالبی نداره‌.بزار وقتی بیدار ...

منکه تالان هیچی نگفتم بهش ساکتم وخاموش واونم سرد