2777
2789
عنوان

ادم بی رگ

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 27 پست
نه‌ من‌ نیمگم گیر بده ولی اخه یکم حساس بودن به خدا خیلی خوبه

اره میفهمم چی میگی اما بباور کن بعضی اخلاقشونه 

ما یه فامیلی داریم زنش خیلی شیکه خیلییی زیاد اصلا میدرخشه همیشه لباساشم اصولا بازه

تفسیر مرده اینه که میگه حال میکنم زنم خوشگله میگفت نگاش کن اینقدر نازه همه دوستش دارن 

اما یکی نگاه چپ بهش بندازه واقعا خل میشه

یعنی اینجوریه که تو راحت بپوش خوشگل باش من کسی بهت نزدیک شد به قصد بد گردنشو خورد میکنم اما نشونم نمیده همه تا قبل اون اتفاق بهش میگفتن سیب زمینی

اره میفهمم چی میگی اما بباور کن بعضی اخلاقشونه  ما یه فامیلی داریم زنش خیلی شیکه خیلییی زیاد ا ...

بعد تازه امروز فهمیدم که مثلا دوستاش ازش میپرسن با زنت خوابیدی اینم خیلی راحت میخنده هیچی‌نمیگه 

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

درسته من‌اصلا بدم‌ میاد از گیر دادن ولی  این‌ منو کلا ول کرده اصلا مهم‌نیست چیکارا میکنم

میفهمم چی میگی خیلی بده این رها کردن و مهم نبودنه

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

بعد تازه امروز فهمیدم که مثلا دوستاش ازش میپرسن با زنت خوابیدی اینم خیلی راحت میخنده هیچی‌نمیگه  ...

خب اینو واقعا نمیدونم چی بگم

افسردگی نداره؟ مردا افسردگی میگیرن بی اهمیت میشن به همه چی

اره میفهمم چی میگی اما بباور کن بعضی اخلاقشونه  ما یه فامیلی داریم زنش خیلی شیکه خیلییی زیاد ا ...

چون این اقا زنشو با همه‌مقایسه میکنه

اصلا این درست نیست که تو به زنت بگی همه جاتو بزار بیرون ولی کسی حق نداره چپ‌نگا کنه

خب اینو واقعا نمیدونم چی بگم افسردگی نداره؟ مردا افسردگی میگیرن بی اهمیت میشن به همه چی

افسرگیشو نمیدونم ولی همین کافیه برام که‌ فهمیدم حساسیتی روم‌ نداره و میشه گفت حتما دوسمم نداره

چون این اقا زنشو با همه‌مقایسه میکنه اصلا این درست نیست که تو به زنت بگی همه جاتو بزار بیرون ولی کس ...

نمیگه بهش خود زنش دوست داره این فقط قربون صدقه اش میره نه میگه بریز بیرون نه نریز فقط برای تیپش حال میکنه

ای بابا مشکل ایارنیا همینه قضاوت همیشه توی استینشونه  به شوهرتون بگین خب اگه اینجوری دوست دار ...

چه ارزشی داره من‌ بگم کسی که رو ادم حساس نیست یعنی دوست نداره دیگه 

من حرفم اینه باقی روزامو چجوری با اینجور ادم بگذرونم