2777
2789
عنوان

تو زندگی با شوهرتون مشکلی دارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 694 بازدید | 62 پست

دوستان عزیز اگر براتون سواله اقتدار چی هست وبه چ صورته

صوتی های دکتر جبشی راجب شکوه وتامین رو گوش بدین خیلی کمک کننده است

منتها اول همسرتونو بشناسین بعدا این کارا رو انجام بدین

من سر اقتدار بیخودو بیجا زندگیم عقب افتاد

مشاوره که رفتم مشاورم یه مثالی زد میگم ولی نگین توهین کرده چون قطعاااا اینطوری نبود

بهم گفت یه خرو اگه بنشونی رو تخت پادشاهی وتاج سرش کنی حالیش که نمیشه هیچ بهت جفتک هم میندازه

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه این حرفو نزن، مرد بد به خاطر رفتار بد زنش بد شده

پاشو بیا برو بابا😂

دو جلسه پا منبر خانوم جلسه ای نشسته فاز گرفته

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

برای هرکسی جواب نیست بستگی به آدمش داره

یکی جنبه داره اقتدار که میدی حس مفید بودن میکنه خودشو جمع می‌کنه

یکی جنبه نداره توهمی میشه 

لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹 یعنی هیچ نیرو و توانى جز از سوى خداوند بلندمرتبه و بزرگ نیست‏.🤲🌸
دوستان عزیز اگر براتون سواله اقتدار چی هست وبه چ صورته صوتی های دکتر جبشی راجب شکوه وتامین رو گوش ب ...

متأسفانه مشاوره‌هایی که با علوم غربی آموزش دیدن نمیتونن زندگی اسلامی رو درک کنن، معیار خر بودن رو کی مشخص میکنه؟! شاید یه خر از نظر اون روانشناس یه فرد بسیار با شعور از نظر یه کشی دیگه باشه!

انلاین شاپ زنونه دارم
بعد از طلاق هیچکس روی آرامش نمیبینه، مساله رو باید حل کرد نه اینکه صورت مسأله رو پاک کنیم 

در اینکه بعد طلاق همه چی گل و بلبل نیست که شکی نیست ولی من نمیتونم برای خیانت نکردن همسرم خودمو عوض کنم.

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
همینکه ایتجوری با قاطعیت درباره مسئله ای به این بزرگی صحبت میکنی میشه خیلی چیزارو از تفکرت متوجه شد

شما قدرت زیادی در غیب خوانی دارید عجیبه تفکر منو رو متوجه شدی

انلاین شاپ زنونه دارم
در اینکه بعد طلاق همه چی گل و بلبل نیست که شکی نیست ولی من نمیتونم برای خیانت نکردن همسرم خودمو عوض ...

اصلا قرار نیست خودت رو عوض کنی، ادم برای آرامش خودش باید تلاش کنه

انلاین شاپ زنونه دارم
پاشو بیا برو بابا😂 دو جلسه پا منبر خانوم جلسه ای نشسته فاز گرفته

شما هم وقتی اطلاعاتتون بالا بره عمیقا دوست دارید همه مثل خودتون خوشبخت بشن 

انلاین شاپ زنونه دارم
اصلا قرار نیست خودت رو عوض کنی، ادم برای آرامش خودش باید تلاش کنه

آرامش من در دوری از شوهری هست که رفته دنبال دختر یا زن دیگه ای.

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
شوهر باید بدونه وجودش برای زن مهمه، احترامش نگه داشته بشه، باهاش مثل یک فرد مهم و با ابهت رفتار بشه ...

متاسفانه باهاتون موافق نیستم وچون الان خیلی ناراحتم حوصله ندارم بحث کنم 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

شما هم وقتی اطلاعاتتون بالا بره عمیقا دوست دارید همه مثل خودتون خوشبخت بشن 

خوشبخت نشدی قربونت برم

تاثیرات شیشه ست الان رو ابرایی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
متأسفانه مشاوره‌هایی که با علوم غربی آموزش دیدن نمیتونن زندگی اسلامی رو درک کنن، معیار خر بودن رو کی ...

وا چ ربطی داره

من فاز کسایی که میگن مشاور غربی واسلامی رو هیچ وقت نفهمیدم😐😐🤭

چ ربطی داره این دوتا معقوله حالا من خودم تمام واجباتمو رعایت میکنم وکاملانم پایبندم به دین اسلام ولی هیییچ موقع مشاورم منو به سمت گمراهی ویا اینکه بیاد ذهنیتمو نسبت به اسلام عوض کنه نبوده

اون مثال خری هم که زد اصلاااا منظورش به همسرم نبود بلکه منظورش برای نفهمی الاغ بود

لپ کلامش این بود کسی که این چیزا رو نمیفهمه ومتوجه نیست،هرچی براش تلاش بکنی بازم متوجه نمیشه و هوا هم برش میداره وسواستفاده میکنه

اون مشاوری که ادمو ازاعتقادات چارچوب انسانی وعرف جامعه دور میکنه شک نکن انسانیت نداره،چون مشاوران علاوه بر درس روانشناسی جامعه شناسی هم میخونند

راجب مشاور اسلامی هم هیچی نگم بهتره😑

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم