2789

ما دو جور اعتیاد داریم 

اعتیاد به تریاک از،نظر پزشکا و روانشناسا بهترین نوع اعتیاده البته نمیگم اعتیاد خوبه ها نه ولی بین بد و بدتر تریاک از همه بهتره بقیه هم اثار مخربی،دارن هم ترکشون از نظر روانی کار سختیه.

من پدرم اعتیاد داره و تریاک مصرف میکنه ولی خوب اصلا این مایه شرمساری ما بچه هاش نیست چون هیچ وقت برامون کم نزاشته از نون شبمون نزده بره مواد تهیه کنه شرفش رو پای مواد نداده خودشم سنش بالا بود رفت سراغ تریاک از جوونی مصرف نمیکرد.

اگه خود پسر شرایط و ملاکهای شما رو داره 

از،نظر تحصیلات و درآمد و قیافه و ادب اوکی باشع چرا که نه اما اگه اعتیاد پدرش مخرب،باشه مطمئنا روی پسرش هم تاثیر میزاره.

من عاشق پدرمم هیچ وقت به چشم معتاد نگاهش نکردم چون اعتیادش کوچکترین اذیتی برامون نداشته

خوب باش💖بهشت از همونجایی شروع میشه که به خدا اعتماد میکنی💗

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ما دو جور اعتیاد داریم  اعتیاد به تریاک از،نظر پزشکا و روانشناسا بهترین نوع اعتیاده البته نمیگ ...

پدر منم همینجوریه با این فرق که پدر من از ۱۴ سالگیش معتاد بوده من بچگیام از پدرم متنفر بودم ولی بزرگتر که شدم دیدم بابایه من از خیلی پدرا که اعتیادم ندارن مهربون تره واقعا تو اطرافم ندیدم کسی مثه پدرم مهربون باشه واسه خانوادش بایام واقعا مردم دار و اجتماعی و حتی فوق العاده کتابخون و چیز فهمه الان هم دوسش دارم هم دلم براش میسوزه چون تقصیری نداشته که تو این خانواده به دنیا اومده بچه ای که پدرمادرش معتاد و مواد فروش باشن از یکی یادبگیره درست زندگی کنه

ببین خانواده داماد خیلی مهمه . ممکنه بعدا بگی چرا همه ی خرج عروسی خواهرمو پدر شوهرش داد؟چرا پدرشوهر فلانی دسته جمعی میبردشون مسافرت؟چرا پدرشوهر فلانی نوه هاشو میبره گردش ولی پدرشوهر من نه؟چرا پدرشوهر فلان برای پسراش خونه ساخته و .......

اگه بعدها مطمئنی از این خواسته ها نداری به این خاستگار فکر کن

ما دو جور اعتیاد داریم  اعتیاد به تریاک از،نظر پزشکا و روانشناسا بهترین نوع اعتیاده البته نمیگ ...

ملاکامو که داره خیلی خوبه رو پای خودشه پدرشم اثری روش نداشته

و هیچ چیز مثل مرگ آرامم نمیکند.....
ببین خانواده داماد خیلی مهمه . ممکنه بعدا بگی چرا همه ی خرج عروسی خواهرمو پدر شوهرش داد؟چرا پدرشوهر ...

نه من اینجور نیستم من اصل زندگیمو به زندگی پر از معنویت قرار دادم دوست ندارم اینجور باشم و نیستمم تفاهم داریم و من میدونم باهاش به چیزایی که مد نظرمه میرسم

و هیچ چیز مثل مرگ آرامم نمیکند.....
روم سیاه☻ دکتر هلاکویی اینو گفته 😂😂

آره اون رودروایسی نداره با کسی تو اینجور مواقع

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.» ✌️🌞