2777
2789
عنوان

iui کسایی که ای یو ای کردن میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 48 پست
بنظرم با مشورت با دکترت یه بار iui انجام بده روش کم هزینه و راحتیه بازم هرجور خودت صلاح میدونی

این ماه دارو خوردم فولیکول ۲۰ و ۱۷ داشتم روز ۱۱ سیکل امپول ازادسازی هم زدم اگه نشد باید برم تو فکرش چون دیگه خسته شدم هرچند دیگه دلخوش نمیکنم ب اینکه بشه

بزودی من مادر میشم قولشو از خدا گرفتم 😍😍 الهی به امیدتو ۱۴۰۳/۳/۱۶ روز تولدمه امسال بهترین هدیه ی تولدو خدا به من داد وقتی فهمیدم توی دلم دلبری لونه کرده😍 شاید دوقلو باشه اخه چند تا فولیکول داشتم من از خدا کم نمیخوام بچه میخوام دوقلو میخوام صحیح و سالم  تاروز تولدم امضای من ب حقیقت تبدیل میشه منم مادر میشم انتظارم تموم میشه خدایاشکرت امشب ۱۴ روز امپول hcgمیگذره هنوز بی بی چک نزدم چون میترسم از منفی شدنش نمیدونم دارمت یانه ولی من هرشب باهات حرف میزنم کاش خدا تورو به من بده  روز تولد امام رضا بی بی چک مثبت شد خداروشکر خودت مواظب تودلی باشه ممنون ازت واقعا عاشقتم خدا خدایا تورو به دو دست بریده ابالفضل قسم میدم قلب بچه ام تشکیل بشه بزودی ممنونم ازت 😍 خدایا خودت مواظب هدیه قشنگ ایی که بهم دادی باش به خودت میسپارم دوست دارم  برام‌حفظش کن❤ دخترم زیباترین هدیه خدا مثل یه کوه پشتت میمونم خداتورو برام حفظ کنه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله براتون خیر پیش بیاد و خدا یه نینی تپل بده بهت

ممنونم عزیزم 

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 
این ماه دارو خوردم فولیکول ۲۰ و ۱۷ داشتم روز ۱۱ سیکل امپول ازادسازی هم زدم اگه نشد باید برم تو فکرش ...

میتونستی با این فولیکولا ای یو ای کنی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم دکترتون کیه ؟ هنوزم تو مطب انجام میده ؟

عاطفه سادات اسماعیل زاده اصفهان پارسال که انجام میداد من فردا میرم دارو میگیرم میپرسم ازش اخه چند ماه خارج بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من با iui  باردار شدم نیاز به استراحت آنچنانی نداره

سلام عزیزم من رفتم انجام دادم دکتر اول ای یو ای کرد بعد امپول ازاد سازی برام نوشت که بزنم مال شمام اینطور بود یا دو روز قبل ای یو ای امپول زدی چندتا فولی داشتی معذرت می‌خوام اینقد سوال پرسیدم  شما نمیدونی اسپرم شیته شده چند روز تو رحم زنده میمونه تو گوگل زده نهایت بیست و چهار ساعت

1
5
10
15
20
25
30
35
40
گلی جان هزینش چقد میشه 

سلام عزیزم هزینش برا من شد پنج و نیم به غیر از داروهایی که قبلش خریدم که شدن دو تومن کلا نزدیک هشت تومن شد ولی ای یو ای با داروها و همه چی شیش ملیون بقیه داروها تقویتی بودن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم هزینش برا من شد پنج و نیم به غیر از داروهایی که قبلش خریدم که شدن دو تومن کلا نزدیک هشت ت ...

سلام گلم... انجام دادی بسلامتی؟

الهی ک خوش خبر باشی و مامان بشی همین ماه به حق امام رضا ... چندبار میتونی انجام بدی فقط همین یباره؟

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
سلام عزیزم من رفتم انجام دادم دکتر اول ای یو ای کرد بعد امپول ازاد سازی برام نوشت که بزنم مال شمام ا ...

سلام گلم

انشاالله خیره

من اول امپول ازادسازی زدم بعد فردا یا پسفرداش رفتم iui

انشاالله خوش خبر باشی😍

سلام گلم... انجام دادی بسلامتی؟ الهی ک خوش خبر باشی و مامان بشی همین ماه به حق امام رضا ... چندبار ...

ممنون عزیزم فک کنم سه بار انجام بدن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام گلم انشاالله خیره من اول امپول ازادسازی زدم بعد فردا یا پسفرداش رفتم iui انشاالله خوش خبر با ...

ممنون نمیدونم چرا دکتر من بعد ای یو ای امپول برام نوشت ایشالا هرچی خیره همون میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2790
2778