2789
عنوان

آقایون😭😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 632 بازدید | 25 پست
عزیزم همسرم  مکانیک  میخوای تماس بگیر کمکت کنه

خدا حفظصون کنه

ممنون میشم خودتون ازش بپرسید و بهم بگید

صدای قلب من چرا...غمت نمی کشد مرا...چرا هنوز ادامه داری...🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه مشکل از اون نباشه و واشر سرسیلندر بسوزه چی؟ چرا زمستون که هوا سرده آمپر خوبه

ی دیاگ بزن ببین مشکلشو ممکنه از برق ماشین باشه

طبیعیه تابستون آمپر بالاس به خاطر گرمای هوا ولی حدش باید همون وسط باشه اگه نه یه مشکلی هست 

ی دیاگ بزن ببین مشکلشو ممکنه از برق ماشین باشه طبیعیه تابستون آمپر بالاس به خاطر گرمای هوا ولی حدش ...

بله اتفاقا مکانیک بهم گفت شاید مشکل برقی داشته باشه

فردا حتما میبرم

خیلی لطف کردید

ممنونم ازتون

همین مشکل یکی از دوستان داشت همه چیز رو عوض کرده بود ولی بازم مشکل داشت مشکل ماشینش فقط سر رادیاتور بود اونو عوض کن .. نگاه کن ببین آب هم کم میکنه حتما حتما سر رادیاتور رو عوض کن

(( کاربر آقا)) ما ، زخمی آغوش هایی هستیم که به امن بودن صاحبانشان اطمینان داشتیم ... و ما روزی خواهیم رقصید ، روی همان زمینی که به ما درد را یاد داد ، با پاهایی خسته ، اما زنده خواهیم چرخید ، نه برای فراموشی زخم ، بلکه برای اثبات اینکه زخم پایان راه نبود ...

همین مشکل یکی از دوستان داشت همه چیز رو عوض کرده بود ولی بازم مشکل داشت مشکل ماشینش فقط سر رادیاتور ...

ممنونم که نظرتون رو گفتید ولی چند بار درب رادیاتور رو هم عوض کردیم ولی اثری نداشت متاسفانه

فکر کنم باید دیاگ بزنم شاید مشکل برقی داشته باشه

ممنونم که نظرتون رو گفتید ولی چند بار درب رادیاتور رو هم عوض کردیم ولی اثری نداشت متاسفانه فکر کنم ...

خواهش میکنم ان شالله که مشکل خاصی نباشه 

(( کاربر آقا)) ما ، زخمی آغوش هایی هستیم که به امن بودن صاحبانشان اطمینان داشتیم ... و ما روزی خواهیم رقصید ، روی همان زمینی که به ما درد را یاد داد ، با پاهایی خسته ، اما زنده خواهیم چرخید ، نه برای فراموشی زخم ، بلکه برای اثبات اینکه زخم پایان راه نبود ...