2777
2789
عنوان

زاج

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 24 پست
ببخشید عزیزدلم از کجا اینکی میگی رو تهیه کنم عطاری؟اهان پس خیلی سخت میشه ممنونم قشنگم 

اره عزیزم از عطاری گرون هم نیست اندازه ۵۰ تومن بگیر پوست انار هم میگن خیلی خوبه ولی من استفاده نکردم نمی‌دونم چطوره ولی از این استفاده کردم خوب بوده هنوزم استفاده میکنم ی مقدار اندازه ی لیوان فرانسوی بریز توی قابلمه تا نصفه آب بریز  بزار بجوشه یک سوم آب ک جمع شد بزار خنک بشه بریز توی تشت یا وان ۲۰ دقیقه بشین توش هفته ای یکبار امتحان کن خیلی خوبه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جفت بلوط چیه؟

پوست بلوط از عطاری میتونی بگیری خیلی خوبه زاج خیلی بده داغون می‌کنه بدنتونو ولی جفت بلوط هم واسه عفونت خوبه این و بعد از زایمان از ی زن قدیمی شنیدم استفاده کردم دیدم خوب بود هیچ ضرری نداره حتی واسه رفلاکس معده هم عالیه

راستی اینم بهتون بگم باعث میشه واژن از خشکی هم در بیاد تو این مورد هم خیلی جوابه توی نت بزنید دربارش ...

چشم حتما خیلی کمکم کردی عزیزدلم واقعا لطف کردی ممنونم ارت فردا حتما میرم میخرم خیلی خوب شد ازتون پرسیدم یک دنیا ممنونم