2789
دکترت پماد برای زخم نداد ؟من چند سالگیش زخمهایی سطحی واژن داشتم دکترم یه پماد داده بود استفاده کردم ...

چرا پماد داده از اونجاای ک پمادا باعث خشکی میشن دیگه دلم نمیخاد پماد استفاده کنم

یا جوادا لائمه ادرکنی ❤️مطمنم بزودی معجزه میشه خدایا کمکم کن خدایا تو اگه بخای میشه خدایا امیدم به دستای خودته

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

عسلم اول باید تست حساسیت کنی روی پوست کشاله ران پا  بعد عسل هم باید مطمعن باشی طبیعیه

از کجا خریدی از زنبور داری مستقیم خریدین 

یا جوادا لائمه ادرکنی ❤️مطمنم بزودی معجزه میشه خدایا کمکم کن خدایا تو اگه بخای میشه خدایا امیدم به دستای خودته

من قزوینم این دکتری که من رفتم حرف اول میزنه تو قزوین برای زخم رحم خدایی الان چندساله فریز کردم برگ ...

فریز نمیتونم 

نمیدونم دکتر من گفت باید خیلی مراعات کنی ک بدتر نشه بدتر بشه راهی جز فریز نداری و چون بچه نداری فریز ...

همین دکتر من چنددوره آمپول و پماد داد نشد آخرین راه گفت فریز

ومطمعن باش دکترت کارش خوب باشه هیچ اتفاقی نمیوفته و بدنمیشه برات

عسل طبیعی رو بصورت داخلی استفاده کردین  از کحا تهیه کردین عسلشو ؟

بله با اپلیکاتور یه بار مصرف مثل ، کرم های عفونت، عسل طبیعی هم بگردی از یه جا معتبر می تونی پیدا کنی عزیزم

فریز نمیتونم 

میدونم میگم دکتر منم اول گفت باردار شو بعد اگر نشد فریز

من تازه ۸ ماه بود ازدواج کرده بودم که باردارشدم 

ولی میگم فریز مشکلی ایجاد نمیکنه اگه هیچ مشکل زنان دیگه ای نداری

میدونم میگم دکتر منم اول گفت باردار شو بعد اگر نشد فریز من تازه ۸ ماه بود ازدواج کرده بودم که باردا ...

چرا عفونتم دارم 😂

عسل طبیعی فقط درمانشه منم با همون خوب شدم

زخم رحم بود یا اینی که استاتر میگه؟

اگر جایی کامنتی مخالف نظرتون گذاشتم به معنی دشمنی با شما نیست، فقط تو اون موضوع اختلاف نظر داریم/اگر حرفی زدم و سوء تفاهم پیش اومد و ناراحت شدید پیشاپیش ازتون معذرت میخوام🙏🌷
زخم رحم بود یا اینی که استاتر میگه؟

سه ماه بود لکه بینی داشتم دکتر گفت زخم دهانه رحم داری خیلیم بزرگه و کهنه باید فریز بشه منم ترسیدم یکی که تجربه داشت گفتم عسل بزن ، سه روز بعد استفاده مثل پریود شدن ، افتادم به خونریزی یه لخته بزرگ بود، ده روز بعد دکتر معاینه کرد گفت عجیبه پاک پاکی، منم جرات نداشتم بگم عسل استفاده کردم 😁 دکترا اعتقادی ندارن