2777
2789
عنوان

کی مثل من شبکه پویا می بینه 🫢

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 54 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره متولد ۸۰ ام

خوشبختم عزیزم ❤برات بهترین ها رو آرزو میکنم 😊

سلام من ستایش هستم ✨ بختیاریم و به اصالتام افتخار می‌کنم در حال حاضر یه سبک زندگی سالم رو دنبال می‌کنم که شامل کتاب خوندن ورزش کردن و نوشتن شکرگزاری‌ها پرورش مهارت هام میشه 📖💪عاشق رنگ آبی گل آفتابگردون و بسکتبالم 💙🌻🏀 دوست دارم تا جایی که می‌تونم به بقیه کمک کنم و لبخند رو روی لبشون بیارم 😊🥰 خانوم و آقایون عزیز لطفاً درخواست دوستی ندید و مراقب حرف هاتون باشید 🙏🚫

وای آره ، خیلی خوووب بوددد  مستر بین و ماجراجویی دورا و باب اسفنجییی 🤣🤣🤣

بره ناقلا 

تازه سانسور هم ندااااشت🥰😂

🧘🏻‍♀️🌊 . یه جمله تاثیر گذار تو امضام ، تصور کن🙏.  نزدیک ام نشو. آدم گریز و آنتی سوشال هم خوده خودتی  ! ما هیچی نیستیم جز انتخاب های خودمون. Book 📚 healthy diet 🥑 workout🏋🏼‍♀️1  به بچه هاتون یاد بدید منتال هلث اشون از موفقیت و دستاورد هاشون مهم تره.🪴💚

منم شنیدم دختری در مزرعه شرو شد ولی نتونسم ببینم تو آشپز خونه از دست کارا امون ندارم

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
من بعداز ظهرا میبینم عاشق مهارت های زندگیم بچه محل عمو پورنگ بعضی از کارتون های پف فیلم

مهارتهای زندگی عالیه مخصوصا صدای آقای فرهنگ  

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
بره ناقلا  تازه سانسور هم ندااااشت🥰😂

باربی در قصر المااااس و انواع دیگشون 🤩🤣🤣

یادش بخیرررر 

از پویا غزاله و هوهوخان باد مهربان رو خیییلیی دوست داشتم ولی از نقاشی نقاشی خیلی بدم میومددد😒🤣