2777
2789

من ۳ماهه عقدم قبل عقد با شوهرم شرط کردم ک ۱۴ سکه مهریه باشه ولی دماغمو عمل کنم گفت باشه من ازدواج کردم بعد عقد پاشونو کردن تو یه کفش ک دماغتو عمل نمیکنیم کلی دعوا کردیم با شوهرم چون خانوادش نمیزاشتن میگفتن دختر میخاد تیغت بزنه من عقدم ولی با شوهرم رابطه دارم و دختر نیستم دیگ خرج من دیگ پای شوهرمه مهریه هم کامله این از لحاظ قانونی هس )لطفا هم دخالت نکنید چرا رابطه تو عقد چون ما بعد عقد خانوادمون ب رابطه اینا حساس نیستن 

تااینک با کلی دعوا من گشتم یه دکتر با قیمت خیلی پایین پیدا کردم دیدن قیمتش پایین و ...شوهرم بعد کلی دعوا قبول کرد عمل کردم بعد از عقد گردنبند طلای منو ک سر عقد دادن گرفتن جای پول عمل دماغم 

موند دوتا حلقه یه دستبند ظریف ک من دستمم نمیکنم شوهرم فقط و فقط بعد عید ۴میلیون لباس خرید برام همینو بس انقدر گفتن دختره نیومده ۴ میلیون لباس خریوه خجالت نمیکشه شوهرم میگ اشتباه کردی برداشتی و ...۴ تومن فقط سه تیک لباس شد..شوهرم اگر پول بخام درحد صدتومن دویست تومن  بهم میده ولی من برا مهمونیای خانواده شوهرم لباس ندارم لوازم ارایش ندارم الان لبام ژل زدم خراب شده ۵۰۰ تومن بهم نمیده ک برم انزیم بزنم لباس برام نمیخره میخام برم دستبندم ک درحد ۵ تومن هس بفروشم چون واقعا ب پول نیاز دارم کاغذ خریدشو قایم کرون هیچ جا ازم نمیخرن از شوهرمم بدم میاد حالم ازش بهم میخوره حالم بده چکار کنم

اعتقاد ب هیچ نوع تعصبی من آزادم🌱⭐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم یکم مدارا کن با سیاست شوهرتو جذب کن

بعدشم ژل و اینجور چیزارو بذار کنار دیگه...خانواده شوهرت زیادی دارن دخالت میکنن به نظرم با شوهرت اتمام حجت کن ک پای خانوادشو از زندگیت ببره

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹

یه ادم خسیس و حرف گوش کنه خانوادشه! فکر کن حالا اینطور میکنه بعد عروسی چه بلاهایی سرت میارن! 

حالا طلا داری میفروشی وقتی طلا هات تموم شد میخوای خرجت و چیکار کنی؟ 

جدی برخورد کن یا ادم شه یا تموم شه 

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
چرا من من حقم نیس دوتا تیک لباس شوهرم برام بخره  یا گاهی در حد ۵۰۰ تومن پول بهم بده

روز اول وقتی دیدی اینطوریه تو عقدنامه مینوشتی عمل بینی رو 

یا عمل بینی وقتی باید با پول طلات باشه خب مهریه رو بالا می‌گرفتی 

وقتی دیدی آنقدر شوهرت ب حرف خانوادشه ک بهت پول نمی‌ده و بهت اعتماد نداره زودتر عروسی می‌گرفتی می‌رفتی 

الان ضرر رو تو کردی

طلا فروختی مهریه کم گرفتی پولم بهت نمیده

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

اینکه این همه مساله فقط توی ۳ ماه اتفاق افتاده اصلا طبیعی نیست

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

خسیسی شوهرت یه طرف 

بچه ننه و دهن لق و ناامن هم هست 

شما رو نمیدونم . کاری هم ندارم مخارجت معقوله یا نه 

من بودن با چنین مردی که خانواده اش اختیارشو دارن زندگی نمیکنم و تمومش میکنم 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

اینکه این همه مساله فقط توی ۳ ماه اتفاق افتاده اصلا طبیعی نیست

معلومه ک طبیعی نئس من رفیقم ۱۴ روزه عقد کرده ۱۰ میلیون شوهرش براش لبلس و طلا خریده شوهزشم یه کلرگر کارخونس هنچنان پولدار نیس دختر عموم عقد کرد شوهرش ۲۵ میلیون گوشیشو عوض کرد ولی من بدبختم بدبخت تازه دختر عموم تو عقد رابطه هم نداش

اعتقاد ب هیچ نوع تعصبی من آزادم🌱⭐
معلومه ک طبیعی نئس من رفیقم ۱۴ روزه عقد کرده ۱۰ میلیون شوهرش براش لبلس و طلا خریده شوهزشم یه کلرگر ک ...

ببین اول اینکه دیگران رو با خودت مقایسه نکن. انقدر هم تو جزئیات روابط دیگران نباشی که در جریان مبلغ خرجکردشون قرار بگیری

اونا با اون آدم ازدواج کردن، شما با این فرد

اصلا کاری به خساستش ندارم، ولی اینکه تا ازدواج کردی بخوای دماغ عمل کنی، لب ژل بزنی و ... یه کم وجهه خوبی نداره. من اصلا طرفداری خانواده ش رو نمیکنم، ولی این حرفا رو پیش میاره که دختره تا شوهر کرد یادش افتاد خرج بتراشه

این آدم یا خیلی خسیسه، یا بسیار دهن بینه، یا اصلا اعتقادی به این کارا نداره و کلا تصورش از زن و ازدواج چیز دیگری بوده. از طرفی وقتی رابطه کامل داره و شما داری نیازاشو برطرف میکنی، اونم کامل وظیفه داره که خرجت رو بعهده بگیره و البته رازدار باشه. نه اینکه خانواده ش بدونن فلانی واسه زنش ۴ تومن لباس خریده.

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز