2777
2789
عنوان

نامزد کردم 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 38 پست
۱۷ میخوره؟ والا ۲۹ سالمه گرگ پیرم من یه سر به تاپیکام و مشکلاتم بزنی متوجه میشی 

هر چند باشی برای من مهم نیستی

منم برای تو مهم نیستم 😣

با مردای نی نی سایت مهربان باشید اینا خواهرای لطیف ما هستن یه چیزی میگید گناه دارن گریه میکنن تورو خدا این مردا رو نه ببخشید این زنای لطیف و رعایت کنید 🥲🙏🏻+یک سکه در جیبم نداشتم ولی آرزوهای بزرگی در سر داشتم+ هر آنچه که فکر می‌کنی لایقش نیستی نخواهی داشت و بهش نمی‌رسی اول باید در ذهن خودت به چیزی برسی ذهن اگر فقیر باشه زندگی هم فقیرانه میشه اینارو هم من باید بهتون یاد بدم خودگذشتگی بیش از اندازه خودتو خراب می‌کنه فکر کردی کسی قدرتو می‌دونه؟ یه دختر تنیجرم که داره به همه چیز میرسه مطمئنم که بنده برگزیده خدا هستم چون این همه لطف واقعا طبیعی نیست خدایا دوست دارم.باور کنید ۹۹درصد مردا اصلا از زن کم توقع و اونایی که به راحتی از خودشون میگذرن خوششون نمیاد بار ها هم ثابت شده و تو اطرافتون هم دیدین ،که اون زنهایی که خواسته ها و موقع بیشتری داشتن موفق تر شدن و شوهرشون هم بیشتر قدرشونو می‌دونه تا اون زنی که یه پیرهن رو هم به خودش زیاد میبینه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا من چند ساله تو اینستام اما همچین چیزی ندیدم 

خب ندیدی چون ندیدی نباید وایرال شده باشه؟ 

در ضمن ماشین خودم هیوندا النتراس و اینکه ۶ ۷ سال پیش گواهینامه گرفتم امضام فانه جدی نگیر 

دارای گواهینامه رانندگی . دارای یک عدد پراید😂😂😂😂
مهم نیستم چرا سیم جین میکنی مسلمون😂😂 بعضیا دنبال زیر بغل مارن 

آره واقعا

با مردای نی نی سایت مهربان باشید اینا خواهرای لطیف ما هستن یه چیزی میگید گناه دارن گریه میکنن تورو خدا این مردا رو نه ببخشید این زنای لطیف و رعایت کنید 🥲🙏🏻+یک سکه در جیبم نداشتم ولی آرزوهای بزرگی در سر داشتم+ هر آنچه که فکر می‌کنی لایقش نیستی نخواهی داشت و بهش نمی‌رسی اول باید در ذهن خودت به چیزی برسی ذهن اگر فقیر باشه زندگی هم فقیرانه میشه اینارو هم من باید بهتون یاد بدم خودگذشتگی بیش از اندازه خودتو خراب می‌کنه فکر کردی کسی قدرتو می‌دونه؟ یه دختر تنیجرم که داره به همه چیز میرسه مطمئنم که بنده برگزیده خدا هستم چون این همه لطف واقعا طبیعی نیست خدایا دوست دارم.باور کنید ۹۹درصد مردا اصلا از زن کم توقع و اونایی که به راحتی از خودشون میگذرن خوششون نمیاد بار ها هم ثابت شده و تو اطرافتون هم دیدین ،که اون زنهایی که خواسته ها و موقع بیشتری داشتن موفق تر شدن و شوهرشون هم بیشتر قدرشونو می‌دونه تا اون زنی که یه پیرهن رو هم به خودش زیاد میبینه.
خب ندیدی چون ندیدی نباید وایرال شده باشه؟  در ضمن ماشین خودم هیوندا النتراس و اینکه ۶ ۷ سال پی ...

اگه وایرال شده باشه اصوالا همه میبینن😂💀 .... خب ؟ چیکار کنم هیونداس یه جور آدرس میده انگار میخام بیام خواستگاریت ماشینتون از کدوم رنگ برخوردا هست ؟ 😂

ب‍‌ه ن‍‌ام خ‍‌دای‍‌ی کہ ق‍‌ی‍‌م‍‌‌ت دی‍‌دارش م‍‌رگ اس‍‌‌ت-

چند نکته

سر هیچ چیزی بحث طولانی و کش دار نکن

قهر اوایل قشنگه.. میاد نازتو میکشه و..اما به مرور که ناز کشیدن حوصله شو سر میبره از چشمش میوفتی.. پس از همین الان عادت کن حرفتو بزن قهر نکن.. نهایت چند ساعتی سکوت کن فاصله بگیر اروم شدید صحبت کنید

همیشه این ملکه ذهنت باشه همه ی ادمها هم حسن دارن هم عیب.. هیچ آدم بی عیبی وجود نداره.. حتی خودمونم کلی ایراد داریم که ممکنه چندتاشو بدونیم و از خیلیاش بیخبر باشیم...پس رو ایرادهای نامزدت یا خانوادش خیلی تمرکز نکن و بدون هرچی به چیزای خوب فکر کنی و آرزوهای قشنگ داشته باشی و برای رسیدن بهش تلاش کنید کائنات زمینه رسیدن بهش رو هم براتون فراهم میکنه..هیچ وقت به چیزای منفی وبد فکر نکن که جذب نکنی.. مثل خیلیا که میان اینجا و مدام از شوهرشون و خانواده اش ناله میکنن و روز به روز زندگیشون سخت تر هم میشه

هیچ وقت هم خوشبختی هاتو جایی نگو.. چشم زخم تو قران هم اومده..چشم میخوری..از خوشبختی هات خودتون ۲تا لذت ببرید..

هیچ وقت تو استوری و پروفایل پیامی نذار که همه بدونن ناراحتی یا خوشحال..خیلیا برعکس چیزی که نشون میدن از غم ادم خوشحال میشن و از خوشحالی ادم ناراحت میشن

هر وقت خواسته ای ازش داشتی و میدونستی قراره نه بشنوی قبلش اینو بخون تو دلت بهش فوت کن بعد بگو حتما قبول میکنه و بینتون دعوا و ناراحتی نمیشه

اگه وایرال شده باشه اصوالا همه میبینن😂💀 .... خب ؟ چیکار کنم هیونداس یه جور آدرس میده انگار میخام ب ...

بچه بیا برو انقد حسودی که نمیتونی یه امضای فان رو برتابی به گواهینامه و پراید حسادت میکنی میپری بهم چطوری میخوای بقیه موفقیتای منو ببینی؟ 

دارای گواهینامه رانندگی . دارای یک عدد پراید😂😂😂😂
بچه بیا برو انقد حسودی که نمیتونی یه امضای فان رو برتابی به گواهینامه و پراید حسادت میکنی میپری بهم ...

نکشیمون یه وقت  

ب‍‌ه ن‍‌ام خ‍‌دای‍‌ی کہ ق‍‌ی‍‌م‍‌‌ت دی‍‌دارش م‍‌رگ اس‍‌‌ت-