نخود و خیس کن بعد دو سه ساعت ابکش کن بشور
بریزش تو میکسر ، چرخ گوشت هر چی که داری ، بعد اینکه قشنگ نرم شد و بافتش یکدست شد
یدونه سیب زمینی پخته یه فلفل دلمه و یدونه هم پیاز رو بریز تو همون میکسرت یا چرخ گوشتت
یه دونه نون باگت رو تیکه تیکه کن با آب خیس و لهش کن بریز تو موادت بعد بهش فلفل ، پودر سیر ، زردچوبه ، نمک ، فلفل سیاه بزن و به مقدار لازم و تا سفت شدنش آرد سوخاری بزن
این دستور پخت بابامه
میتونی واسه پف کردنش جوش شیرین بزنی که پفکی تر بشه ولی ما نمیزنیم بهداشت نمیزاره و واسه معده هم ضرر داره