2777
2789
عنوان

شام چی دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 51 پست
چرا نمیری کمیته امداد اسم بنویسی. ببین جاری من ۴ تا بچه داره.  شوهرش معتاد. رفته کمیته امداد اس ...

خداخداشاهده خیلی دنبالش رفتم ولی گفتن شوهرتو معتاد نیست بعد چندوقت میتونه دوباره کار کنه هرچی گفتم بچه کوچیک دارم گوش نکردن 😭😭😭😭😭

هیچی برا خوردن ندارم گفتن برو از خانوادت کمک بگیر خب خانوادمم مشکل زیاد دارن دوسه تا بچه کوچیک دارن از کجا دارن بدن به من 😭😭😭😭😭😭

اگه امضامو خوندی میشه برام دعا کنید خواهش میکنم 😭😭😭😭😭😭
خداخداشاهده خیلی دنبالش رفتم ولی گفتن شوهرتو معتاد نیست بعد چندوقت میتونه دوباره کار کنه هرچی گفتم ب ...

نه اینطور نیست که حتما معتاد باشه اسمتو موقت مینویسن تو کمیته امداد یکساله. اگر دیدن بعد یکسال دوباره احتیاج داشتی باز تمدید میکنن. برو پیگیر شو از چند نفر  از اطرافیان شورای شهر امضا بگیرید که وضعتون خرابه چند نفر باید شهادت بدن اولش سخت میگیرن بگو بیان بازرسی بعد قبول میکنن.   بهتون وام اشتغال صد ملیونی هم میدن که مغازه بزنید شوهرتو خودت توش کار کنید فقط یکم زرنگ باش پیگیر شو خیلی برو   اهو ناله کن بچهاتو ببر. شوهرتو ببر بیارشون وضع خونتو ببینن. با رییسشون برو حرف بزن. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پیتزا مرغ با چیپس + سالاد کلم 

جا همگی سبز 🤌😋💚

که خدای من بی حساب روزی میده از جایی ک ن تو فکرم بوده ن تو برنامم🦢🫧 که خدای من قفلای بسته تو ذهنمو با نام"فتاح" خودش باز میکنه✨️💌 که خدای من به تلاشم برکت میده و به اندازه نمیبخشه بلکه با بزرگی خودش میبخشه 💕🌬

نه اینطور نیست که حتما معتاد باشه اسمتو موقت مینویسن تو کمیته امداد یکساله. اگر دیدن بعد یکسال دوبار ...

تو این روستایی که من دارم زندگی میکنم زن نباید بره دنبال این کارها واسش حرف درمیارن خدا لعنت کنه کسایی که وضعیت ادمو نمیبینن والکی برا ادم حرف درمیارن خدا ازشون نگزره بخدا قسم نمیتونم این کارایی که گفتید رو بخاطر حرف مردم بکنم😭😭😭😭😭😭😭😭

تو این روستایی که من دارم زندگی میکنم زن نباید بره دنبال این کارها واسش حرف درمیارن خدا لعنت کنه کسا ...

با شوهرت برو از کجا میفهمن. بگو شوهرت بره ولش کن حرفشون رو مگه اونا میارن یه تومن به تو بدن ‌که حرفشون برات مهمه. پیگیر شو نترس بخاطر بچهات مجبوری. یکی دوسال. بعد انشاالله شوهرت خوب میشه میره سر کار زندگیت درست میشه

با شوهرت برو از کجا میفهمن. بگو شوهرت بره ولش کن حرفشون رو مگه اونا میارن یه تومن به تو بدن ‌که ...

راست میگین حتما همین کارو میکنم ممنونم از راهنماییتون♥🙏🌹