2777
2789
🤣🤣باشه

منم با کراشم چت میکنم 

حرفای اون بیشتر از من محبت آمیزه ولی علاقمون یه طرفه اس

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
اگه رگمو بزنم شاید🤣😭

پس ... نری بهتره . اصلا ارزشش نداره اعتماد پدر مادر بخاطرش از دست بدی . البته سنتم خیلی مهمه .

خطاب به تمام خستگان جهان : باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد ♥️✨

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم با کراشم چت میکنم  حرفای اون بیشتر از من محبت آمیزه ولی علاقمون یه طرفه اس

ببین این خیلی خاصههه یعنی یه طوری بلده حرفشو بزنه ادمیم نیس اگه دوس نداشته باشه کسیو رک بهش نگه

خیلی چیزا دیدم ازش مطمئنم تقریبا

پس ... نری بهتره . اصلا ارزشش نداره اعتماد پدر مادر بخاطرش از دست بدی . البته سنتم خیلی مهمه .

چیکار کنمم ۱۷ سالمه دیگه😭

خودمم قصدم این نیست دروغ بگم بهشون خیلی منطقی باهاشون صحبت میکنم اجازه بدن 

ببین این خیلی خاصههه یعنی یه طوری بلده حرفشو بزنه ادمیم نیس اگه دوس نداشته باشه کسیو رک بهش نگه &nb ...

نمیدونم من واقعا حس طرفمو نمیدونم

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
ایشالا برسی بهش اگه دوسش داری عزیزدلم🥲

مرسی گلم

چیکار کنمم ۱۷ سالمه دیگه😭 خودمم قصدم این نیست دروغ بگم بهشون خیلی منطقی باهاشون صحبت میکنم اجازه ب ...

۱۷ ... نمی‌دونم واقعا چه پیشنهاد و راهکاری بهت بدم چون من خودم همیشه درگیر درس و کنکور و اینا بودم تا حالا وقت نکردم دیت یا قرار برم . پیش بیاد هم به بقیه میگم و بعدم شنگول طور میرم 😂 برای همین بهترین تصمیم بگیر ‌.

۱۷ ... نمی‌دونم واقعا چه پیشنهاد و راهکاری بهت بدم چون من خودم همیشه درگیر درس و کنکور و اینا بودم ت ...

اره عزیزم منم🥲

هیچ وقت توی این شرایط نبودم. 

گفتن واقعیت بهترین کاره همیشه بنظرم میگم به مامانم لاقل که میرم کجا

اره عزیزم منم🥲 هیچ وقت توی این شرایط نبودم.  گفتن واقعیت بهترین کاره همیشه بنظرم میگم به مام ...

و اینکه یک درصد هم رفتی ، اول اینکه یا جای آشنایی که می‌شناسی قرار بزار یا شلوغ باشه ‌. 

اگه هم گفت تا خونه میرسونمت قبول نکن مسیر خونه رو یاد نگیره .

بغل و بوس و ... اسپری حشره کش بهش بزن 😂 مراقب خودت باش . 

وای اصلا شخصیتش این نیست😭😂 خیلی بالغه بشدت 

ببخشید من به اینا اعتماد ندارم حتی یک درصد 😂😂 به خیر بگذره تجربه ی خوب بشه انشاالله.