2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بکو تورو خدااااااااااااااااااااا کی میشع

اگه میدونستم کمکت میکردم گل من...توکلت به خدا باشه 

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

نمیدونم بخدا گلم ولی باید استرس رو گذاشت کنار هرچقدر بهش فکرکنی زمانش دورتر میشه🧡

ککی ازدواج میکنم 

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری  
حالا که درست گفتی بگو ببینم داروسازی تهران میارم یا نه سال بعد؟ با فرزاد ازدووج میکنم؟😁

انشالا هرچی که به صلاحته اتفاق بیفته😂🧡

فقط یکم دخترونه باش دختر فاز گنگی خیلی داری😂🧡

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

ککی ازدواج میکنم 

انشالا توی همین سال یا سال بعد من حس ششم نیستم گلم انشالا به مراد دلت برسی🧡

ن والا فاز گنگی ندارم 😅😘

😁😂هرباشه ولی خشنی😂😂🧡

زود جوش میاری از انتظار بیزاری ولی تو دلت چیزی نیست اینجوری هستی که میگی خیلی ببخشید گور باباش ولی بعدش عذاب وجدان میگیری 

سلام بزرگوار  خوبین؟ شبتون بخیر ممکنه بفرمایید که من میتونم تا پایان سال مهاجرت کنم ...

شب شماهم بخیر😂🧡

حس ششم نیستم گلم 

عزیزم چه زمانی  م  نام  بهم پیشنهاد میده که بریم توی رابطه؟

عزیزم حس ششم نیستم 

احساس میکنم منو میشناسی😂🤦‍♀️

نه نترس😂🧡

2790
2778
2791
2779
2792