ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
میدونی مستقیم که هیچوقت نمیگه،مثلا میگه وای ناخونام شکسته میخوام ترمیمش کنم، پول که ندارمم،ولش کن،،ا ...
ببخشید همچین چیزیو میگم
ولی من اصلا از همچین دختری خوشم نمیاد
شما هنوز جوونی درحدی درامد داری که برای خودت خرج کنی اونم بیاد روش؟ازدواج شرایطش فرق داره حتی نامزدی هم دیگه طرف نمیاد پول ترمیم ناخنش رو از نامزدش بگیره چه برسه رل بودن!
نگفتم خرجیشو بدم، گفتم در چه حدود و زمینه ای باید خرج کرد؟
ما دوست که بودیم و حتی نامزدی خودم هزینه ناخن و این چیزارو میدادم ولی یه وقت کافه و جایی میرفتیم شوهرم حساب میکرد مناسبتا هم در حد توانش هیچوقت کم نذاشت برام
اگه هدفت ازدواجه از دختری که به هر نحوی میخواد ازت پول بگیره دوری کن چون خرج کن تر از شما پیدا کنه میذاره میره
من در امد زیادی ندارم،در کنار دانشجو بودنم ظهرا دارم کار میکنم،از طرفی دوسشم دارم ،موندم چه حد باید خرج کنم ،اصلا سوالا استاندار بودنشه، تو هر رابطه ای که طرف شاید مثه من باهات سک.س هم نکنه