2777
2789
عنوان

بلاگر مشهدی

| مشاهده متن کامل بحث + 1973 بازدید | 25 پست
والا بخدا ، میخواست خیانت نکنه به درک واصل نشه

مطمئنی ک داری این حرفو میزنئ؟

اصلا اگر قتل باشه ولی خاستن اینجوری سرپوش بذارن چی؟

تو خودت درجریان زندگی این خانم بودی ک اینجوری حرف میزنی؟!

با۴خطی ک تو نی نی سایت خوندی اینجوری راجب یه مرده حرف نزن

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واااا این چه حرفیه ! مگه تو خیانتشو دیدی؟؟؟  در ضمن مگه اقایون بهتون خیانت میکنن خودکشی میکنن ...

اووووه چته

حالا هر غلطی کرده یا نکرده به درک به ما چه

مسئول زندگی مردم نیستم 

در کشور خداپرستانیم ! ولی در حسرت زندگی کافران! به کدامین گناه؟

مطمئنی ک داری این حرفو میزنئ؟ اصلا اگر قتل باشه ولی خاستن اینجوری سرپوش بذارن چی؟ تو خودت درجریان ...

اصلا تو قاضی، تو راست میگی کل رسانه ها دروغ میگن

حالا که مرده خب چیکار کنم ، کل مردم پر دردن شما دنبال جدال

اووووه چته حالا هر غلطی کرده یا نکرده به درک به ما چه مسئول زندگی مردم نیستم 

تو خودت خودتو انداختی وسط پشت سر مرده حرف میزنی تا وقتی چیزیو با چشمت ندیدی اینطوری نگو 

مطمئنی ک داری این حرفو میزنئ؟ اصلا اگر قتل باشه ولی خاستن اینجوری سرپوش بذارن چی؟ تو خودت درجریان ...

از وقتی این خانوم این کامنت رو گذاشته دارم فکر میکنم 

که واقعا همچین ادمایی وجود دارن ک از مردن بقیه ذوق کنن! امیدوارم خدا جواب این قلب تاریکشو بده

تو خودت خودتو انداختی وسط پشت سر مرده حرف میزنی تا وقتی چیزیو با چشمت ندیدی اینطوری نگو 

چی میگی اخه فاقد اعتبار

یاد بگیر درمورد چیزی نمیدونی خودتو ننداز وسط و کسی رو ریپ نزن ...بدرود

اصلا تو قاضی، تو راست میگی کل رسانه ها دروغ میگن حالا که مرده خب چیکار کنم ، کل مردم پر دردن شما دن ...

کدوم رسانه این خبرو کار کرده ک ب رسانه ها استناد میکنی؟!رسانه ها خیلی چیزای دیگه ای میگن و بعدا گندش درمیاد

کامل مشخصه پر دردی ایشالا خدا زندگیتو آروم کنه ک خشم و عصبانیتت رو رو مرده هایی ک دستشون از دنیا خالیه خالی نکنی

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
از وقتی این خانوم این کامنت رو گذاشته دارم فکر میکنم  که واقعا همچین ادمایی وجود دارن ک از مرد ...

پره

بری کامنتای این خبرارو زیر پستای اینستا یا توییتر بخونی میفهمی جامعمون رسیده به آخر خودش

کدوم رسانه این خبرو کار کرده ک ب رسانه ها استناد میکنی؟!رسانه ها خیلی چیزای دیگه ای میگن و بعدا گندش ...

😅😅 واااای خدا ، لعنتی ها چه اطلاعات درستی از شخصیتهای مجازی دارن...