2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 692 بازدید | 65 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم علائم چی دارید سونو رفتید؟؟

درد سینه،دردر زیر دل ،ضعف شدید ،بیحالی ،

نه فردا وقت سونو دارم خدا کنه همه چی خوب باشه،  خاطره بد دارم دوقلو هام  دو سال پیش سقط شدن

خدایا ما غرق گناهیم تو دریای رحمتی..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.
درد سینه،دردر زیر دل ،ضعف شدید ،بیحالی ، نه فردا وقت سونو دارم خدا کنه همه چی خوب باشه،  خاطره ...

منم درد سینه شدید دارم کمردرد و شکم دردم دارم اشتهامم زیاد شده

ایشالا براتون خوب باشه❤

منم درد سینه شدید دارم کمردرد و شکم دردم دارم اشتهامم زیاد شده ایشالا براتون خوب باشه❤

شما بارداری؟ چند هفته ای؟

قربونت برم همچنین

خدایا ما غرق گناهیم تو دریای رحمتی..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.
آرع عزیزم حتما ادامه بده ان شا الله نتیجه بگیرین منم سفت و سخت ادامه میدم بالخره خدا جوابمو میده مط ...

انشالله که به زودی دامنت سبز بشه گلم🫂

آسمان فࢪصت پࢪواز بݪند است ولی قصّه این است چه اندازه کبوتࢪ باشی..🕊️️
ممنون عزیزم😘😘

سلام عزیزم خوبید؟ ببخشید سوالم با موضوع تاپیک بی ارتباطه. شما چند سال پیش یه تاپیک در مورد سرگیجه و گیجی و منگی داشتید. آسنترا و آلپرازولام مصرف کردید. اون حالتای ضعف دست و پا و گیجی و منگیتون خوب شد؟ تو رو خدا اگه کاری کردید و نتیجه گرفتید به منم بگید.

سلام عزیزم خوبید؟ ببخشید سوالم با موضوع تاپیک بی ارتباطه. شما چند سال پیش یه تاپیک در مورد سرگیجه و ...

سلامببخشید دیر جواب میدم

بله خداروشکر خوبشدم

مشکل من از استرس و اعصاب بود

حدود ۶ ماه آسنترا خوردم خوب شدم

سلام عزیزم خوبید؟ ببخشید سوالم با موضوع تاپیک بی ارتباطه. شما چند سال پیش یه تاپیک در مورد سرگیجه و ...

شما هم این مشکلو دارید؟

من تمام آزمایشات و ام آر آی سر و نوار مغز و سونو مغزو انجام دادم خداروشکر مشکلی نداشتن دکتر تشخیص داد عصبی هست حدود ۶ ماه آسنترا خوردم خوب شدم

شما هم این مشکلو دارید؟ من تمام آزمایشات و ام آر آی سر و نوار مغز و سونو مغزو انجام دادم خداروشکر م ...

سلام بله من چند ساله سرگیجه دارم ولی دو ماهه صعف شدید دست و پا هم اضافه شده همه ازمایشا و سونو ام ار آی مغز گردن نخاع سالم هست. ولی دوماهه هر روز ضعف و سرگیجه دارم طوری که جرات از خونه بیرون رفتن ندارم یعنی واقعا توان راه رفتن ندارم. اکو و تست ورزش هم خدا رو شکر سالم هست. شما یادت هست دقیقا چه حالتایی میشدی و چقدر طول کشید؟ و بعد از قطع اسنترا دیگه برنگشت؟ ببخشید وقتتون رو میگیرم آخه خییییلی ادیتم