2777
2789
نه بخدا سالم نیستم سرم درد میکنه چن وقتیه انگار علائم تومور دارم تو نت ک هرچی علائمه دارم میترسم ب ...

ی مدت پاهام درد میکرد منم مثل تو اعصاب و روانم بهم ریخته بود رفته دکتر فک میکنی دلیلش از چی بود فرم پاهام که چاق شده بودم بهش فشار اومده بود پماد داد خوب شدم یعنی ذهنت ب چیزایی می‌ره ک چیز مهمی نیس

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
ی مدت پاهام درد میکرد منم مثل تو اعصاب و روانم بهم ریخته بود رفته دکتر فک میکنی دلیلش از چی بود فرم ...

نمیدونم شایدم از اعصاب باشه این چن وقت خیلی بهم فشار اومده ولی من میترسمم برم دکتر

ولی خب اگ توموره چ کاریه اینقد خودمو ب اب و اتیش میزنم برا زندگی بشینم تا بمیرم🤕😭

کلا خل شدم😂😭😭😭

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمیدونم شایدم از اعصاب باشه این چن وقت خیلی بهم فشار اومده ولی من میترسمم برم دکتر ولی خب اگ توموره ...

آره بابا بزن بی‌خیالی وزن کم کردی؟

دو کیلو کم شدم الان رفتم وزن کردم

اگ مدت طولانیه ک درد داریو فقط دوکیلو کم کردی فک‌ نمیکنم چیزیت باشه عشقم یکی از اشناهای ما تومور داشت  تو ۱ماه۸کیلو لاغرشده بود

اگ مدت طولانیه ک درد داریو فقط دوکیلو کم کردی فک‌ نمیکنم چیزیت باشه عشقم یکی از اشناهای ما تومور داش ...

ی هفتس دو کیلو کم شدما😭

نمیدونم چرا امشب خل شدم دیگ این استرسم اضافه شد از ترس تومور سکته نکنم صلوات🤕😂

ی هفتس دو کیلو کم شدما😭 نمیدونم چرا امشب خل شدم دیگ این استرسم اضافه شد از ترس تومور سکته نکنم صلو ...

میام خفت میکنما ای بابا 🤣 راجب ی چیز دیگ‌حرف بزن ذهنتو منحرف کنننن

لکنت و بی تعادلی و سرگیجه و خیلی موارد دیگه چون تومور در هر جایی که قرار بگیره و اندازش بزرگ باشه علائم متفاوتی هم داره بهترین جراح مغز و اعصاب رو اگه دنبالشی برو پیش دکتر مسعود شیروانی توی بیمارستان سلامت فردا هستش