2789
خیلیییی اول ظاهر  شما یه میوه گندیده کپکی زشت رو بر میدارید به امید اینکه داخلش شاید خوب باشه ...

میوه روح نداره 

ولی انسان روح داره👀

تو دنیایی که 51 بر 17 بخش پذیره هیچی از هیچکس بعید نیست...⁦👩‍🦯⁩
اره ولی پیدا کردن کسی که هم با شخصیت باشه،هم خوش تیپو خوش چهره باشه،هم شرایط مالی خوبی داشته باشه،س ...

ن 

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

آره مهمه که اول قیافه به دل بشینه 

در این مدت ؛ زندگی به گونه ای سپری شده است که میتوانم سال ها بدون آنکه هیچ اتفاق غم انگیزی رخ بدهد ، غمگین بمانم...🚶♀یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹..بنده خصومت شخصی با کسی ندارم، از همه به یه اندازه بدم میاد.😁

میتونم بدونم چقدر توی زندگیت اثر گذاشته؟

یه حسرتی هست که تو دلم می مونه برای همیشه

ولی رو زندگی تاثیر آنچنانی نداره

صدای قلب من چرا...غمت نمی کشد مرا...چرا هنوز ادامه داری...🖤

همونقدر ک اخلاق مهمه ظاهر هم مهمه هیچوقت ب این فک نکن ک آدمی که الان قیافش باب میلت نیست یه زمانی ع ...

اره درسته،با کسی توی رابطم،که رابطمون و حس و حال بینمون خوبه ولی وقتی باهاش میرم جاهای عمومی یکم معذبم

یعنی جلو مردم ازش خجالت میکشی یا به دل خودت نمیشینه؟

خودم یکم با ظاهرش مشکل دارم در کل،ولی وقتی خودمونیم اذیتم نمیکنه ،ولی جاهای عمومی یکم راحت نیستم

خیلی دوس دارم این موضوع حل بشه برام

خودم یکم با ظاهرش مشکل دارم در کل،ولی وقتی خودمونیم اذیتم نمیکنه ،ولی جاهای عمومی یکم راحت نیستم خی ...

تموم کن. فردا باید تو جامعه مهمونی ، مراسمها با هم برید و بیاید. تا کی معذب باشی. منم ی خواستگار خیلی خوب داشتم ولی چون ریزه میزه و خیلی بجه سال میزد ردش کردم . الان جند سال میگدره اردواج کرده بچه داره و زنش خوشبخته اما پشیمون نیستم.