2777
2789
عنوان

شوهرم زنگ زد

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 23 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منطقم میگه آدمی که درکت نکنه خونواده ای که با رفتارشون آزارت میدن ده سال دیگم همینجوری ان

به نظر منم همینطوره. دعوا طبیعیه بین زن و شوهر همه دعوا دارن ولی اینکار اصلا سالم نیست و بی احترامی هست

به نظر منم همینطوره. دعوا طبیعیه بین زن و شوهر همه دعوا دارن ولی اینکار اصلا سالم نیست و بی احترامی ...

اره آدم شریک زندگی می خواد که خیلی وقتا حرفایی که به مامان باباشم نتونسته بزنه به اون بزنه ولی من هر بار حرفی زدم سرزنش شدم یا بر علیه خودم تو دعوا گفته انگار دنبال بهونه باشه که منو خرد کنه جلو خونوادش. و بقیه

اره آدم شریک زندگی می خواد که خیلی وقتا حرفایی که به مامان باباشم نتونسته بزنه به اون بزنه ولی من هر ...

میدونم چه درد بزرگیه. اخه مگه میشه یه زن بدنشو با یه مرد شریک باشه ولی مدام بخواد درد دلشو ازش پنهان کنه و مواظب حرفاش باشه و با سیاست رفتار کنه؟این زندگی ناسالمه

میدونم چه درد بزرگیه. اخه مگه میشه یه زن بدنشو با یه مرد شریک باشه ولی مدام بخواد درد دلشو ازش پنهان ...

🥹🥹🥹😭😭برام دعا کن خیلی میترسم از چیزی که قرار بشه حرفایی که پشتم زده میشه و هزار تا دعوا و درگیری  قرار نبود تو این سن با همچین مشکلی روبه رو بشم 😭😭

قوی باش میلیون ها زن ضعیف تر از تو این راه رو رفتن و الان خوشبخت ترینن 

دلم نمی خواست زندگیم به اینجا برسه😭😭😭 اینقدر داغونم که کاش خدا جونمو بگیره