2777
2789
عنوان

سوال ۱۸+

| مشاهده متن کامل بحث + 1858 بازدید | 70 پست
بهش میگن بده بزنیم🤣🤣

😂😂

حالا یه سگی هست جلوی باغ ما پلاسه دائم ماده اس حامله شده اون روز همسایه مون می گفت از سگ شما بارداره یا از سگ ما و فقط قیافه ی من.😐😐😂😂

گفتم حالا از هر کی هست مگه مهمه!!😂😂

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چراا؟؟؟؟ مرغو میگم  الان بین این همه ادم ب من گفتی مرغ؟؟؟؟

عزیزم 

شما که زندگیت با عشق باشه همیشه 

کمار همسرتون لذت ببرین

من منظورم مهریه اون مرغ بود

این سومین کاربری من هستش  دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم
عزیزم  شما که زندگیت با عشق باشه همیشه  کمار همسرتون لذت ببرین من منظورم مهریه اون مرغ ...

همسر ندارم کههههه 

دلم همسر خواست کهههه🥲😭😭😭🤣🤣 

اهااا ، حالیش کن نفقه هم حتما بگیره 

تازه اینکه مجانی رفته خونه همسایه هم بگو حساب کنه 

راستی خرج چ مخارج بچه هم بگو ماهانه بزنه ب حساب🤓

میخوام به نیمه ی تاریک ماه لبخند بزنم، چون همه نیمه ی روشنش که معلومه رو دوست دارن..`

همسر ندارم کههههه  دلم همسر خواست کهههه🥲😭😭😭🤣🤣  اهااا ، حالیش کن نفقه هم حتما بگیره ...

پس تازه مثل من هستی منم درردوران تجردی دارم لذت میبرم

این سومین کاربری من هستش  دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم
اره دیگ نگم برات اوففف 👩🏻‍🦯😂

اوففففف رو خوب اومدی

😂😂😂😂😂😂😍😂

😂😂🤣🤣وااااااااای

😂😂

والا این خانمه خیلی با حیوانات رابطه اش خوبه الانم رفته تو فاز این که اینا بچه های سگ مان یا سگ خودشون.😂😂به خواهرشوهرم گفتم می گفت بگو بیخودی ننداز گردن ما پس فردا بگی بیا خرجشون کن.🤣🤣

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

😂😂 والا این خانمه خیلی با حیوانات رابطه اش خوبه الانم رفته تو فاز این که اینا بچه های سگ مان یا س ...

چ دردسری شده جفت گیری این دوتا🤣🤣😂😂

بگرد پدر بچه رو پیدا کن🤣🤣😂😂

دنیا از اون چیزی که فکر میکردیم تاریک تر بود :)

😂😂 والا این خانمه خیلی با حیوانات رابطه اش خوبه الانم رفته تو فاز این که اینا بچه های سگ مان یا س ...

توله هاش به دنیا بیان مشخص میشه از رنگشون که بچه کیه

فقط،خدا کنه رنگشون ترکیبی از سگ‌شما و اون نباشه🤣🤣🤣

عه واقعا؟😎

آره 😎😎