2777
2789
عنوان

سوال ۱۸+

| مشاهده متن کامل بحث + 1876 بازدید | 70 پست
بهش میگن بده بزنیم🤣🤣

😂😂

حالا یه سگی هست جلوی باغ ما پلاسه دائم ماده اس حامله شده اون روز همسایه مون می گفت از سگ شما بارداره یا از سگ ما و فقط قیافه ی من.😐😐😂😂

گفتم حالا از هر کی هست مگه مهمه!!😂😂

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من چراا؟؟؟؟ مرغو میگم  الان بین این همه ادم ب من گفتی مرغ؟؟؟؟

عزیزم 

شما که زندگیت با عشق باشه همیشه 

کمار همسرتون لذت ببرین

من منظورم مهریه اون مرغ بود

این سومین کاربری من هستش  دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم
😂😂 حالا یه سگی هست جلوی باغ ما پلاسه دائم ماده اس حامله شده اون روز همسایه مون می گفت از سگ شما ب ...

😂😂🤣🤣وااااااااای

از حیله و دسیسه نترس! اگر کسانی دامی برایت بگسترانند تا صدمه ای به تو بزنند، خدا هم برای آنان دام میگسترد🤞

عزیزم  شما که زندگیت با عشق باشه همیشه  کمار همسرتون لذت ببرین من منظورم مهریه اون مرغ ...

همسر ندارم کههههه 

دلم همسر خواست کهههه🥲😭😭😭🤣🤣 

اهااا ، حالیش کن نفقه هم حتما بگیره 

تازه اینکه مجانی رفته خونه همسایه هم بگو حساب کنه 

راستی خرج چ مخارج بچه هم بگو ماهانه بزنه ب حساب🤓

ظاهری استوار با قلبی مچاله از درد؛

همسر ندارم کههههه  دلم همسر خواست کهههه🥲😭😭😭🤣🤣  اهااا ، حالیش کن نفقه هم حتما بگیره ...

پس تازه مثل من هستی منم درردوران تجردی دارم لذت میبرم

این سومین کاربری من هستش  دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم

دوس داشتین بیایین تاپیک اخرم پر از پس زمینه برای گوشی هاتون هست

با اجازه استارتر ببخشید ♥♥

از حیله و دسیسه نترس! اگر کسانی دامی برایت بگسترانند تا صدمه ای به تو بزنند، خدا هم برای آنان دام میگسترد🤞

اره دیگ نگم برات اوففف 👩🏻‍🦯😂

اوففففف رو خوب اومدی

😂😂😂😂😂😂😍😂

😂😂🤣🤣وااااااااای

😂😂

والا این خانمه خیلی با حیوانات رابطه اش خوبه الانم رفته تو فاز این که اینا بچه های سگ مان یا سگ خودشون.😂😂به خواهرشوهرم گفتم می گفت بگو بیخودی ننداز گردن ما پس فردا بگی بیا خرجشون کن.🤣🤣

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

😂😂 والا این خانمه خیلی با حیوانات رابطه اش خوبه الانم رفته تو فاز این که اینا بچه های سگ مان یا س ...

چ دردسری شده جفت گیری این دوتا🤣🤣😂😂

بگرد پدر بچه رو پیدا کن🤣🤣😂😂

😂😂 والا این خانمه خیلی با حیوانات رابطه اش خوبه الانم رفته تو فاز این که اینا بچه های سگ مان یا س ...

توله هاش به دنیا بیان مشخص میشه از رنگشون که بچه کیه

فقط،خدا کنه رنگشون ترکیبی از سگ‌شما و اون نباشه🤣🤣🤣

عه واقعا؟😎

آره 😎😎

2790
2778
2791
2779
2792