2777
2789
عنوان

عصبانیت بیخودی

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 23 پست
ممنون واقعا راهنماییتون مفید بود و تأثیر گذار

میشه لطفا تاپیک آخرمو بخونی 

و راهنماییم کنی؟! لطفا؟! 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

الانم شوهرم پاشد رفت بهم گفت میره به دوستش تو دادگاه کمک کنه دوستش میخواد از یکی شکایت کنه اینم گفته من کارای وکیل شو انجام میدم ولی قانونی وکیلش نیست 

دادگاه ها از 6 صبح بازن؟! 

خیلی شک دارم بهش بعد 25 دقه بهش زنگیدم هنو نرسیده بود نمیدونم بخدا واقعا رفته دادگاه برا شکایت یا رفته جای دوس دخترش 🤦‍♀️😔

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط لطفا شمام بیاید تاپیک آخرمو بخونید 

نظرتونو بگید شاید راهی باشه نمیدونم 

اون دخترو هرجور شده پیدا کنید

به دختره گفتم شوهرم ازدواج کرده کاری باهاش نداشته باش تهدیدشم کردم ولی فایده نداشت 

شوهرم کور و کر شده 

من شاید بتونم الان این زندگیو کشون کشون ببرم جلو 

ولی آخرش چی؟! همش میگم اگه سرش به سنگ. نخورد چی؟! اصلا چقد باید صبر کنم؟! اگه تو این مدت اون خوب شد و من هیچ جوره نتونم تحملش کنم و متنفر بشم چی؟! 

به دختره گفتم شوهرم ازدواج کرده کاری باهاش نداشته باش تهدیدشم کردم ولی فایده نداشت شوهرم کور و کر شد ...

متاسفانه موضوع شما خیلی  پیشرفت بدی  داشته  شما از ابتدا با صداقت خواستین که یه لطفی به اون وزندگیتون کنید که دوباره همه‌  چی برگرده مثل اولش اما متاسفانه  اون برداشت اشتباه داشته وفکر کرده که شما تو موضوع خیانت خیلی وسواس ندارین  به همین  دلیل با وعده وقول واهی سعی  کرده موضوع رو پبش ببره  اینجا شما دو تا راه دارین یا اینکه به جدایی فکر کنید یا اینکه یقشو محکم  بگیرین بکشینش دادگاه اگه مهریه تون  اونقدری هست که بازدارنده باشه  حتی اونو اجرا بزارین  تا یکم تحت فشار قرار بگیره  وبفهمه که موضوع واقعا دیگه جدیه وتلاش کنید تو همین حین بابت ضمانت برگشتتون حق طلاق و به شما بدن اینجور اگه هنوزم دوست دارین زندگیتون  برگرده مثل قبل  شاید موفق شید .

متاسفانه موضوع شما خیلی پیشرفت بدی داشته شما از ابتدا با صداقت خواستین که یه لطفی به اون وزندگیتو ...

ممنونم بنده هم همین فکرو کردم و همین نتیجه رو گرفتم وکیل گرفتم مهریه مو بزاره اجرا بعدم طلاق ولی خب تا اجرا شدن مهریه و توقیف اموال یکم طول میکشه متاسفانه 

من تو این مدت که گاهی با همسرم بحث داشتم یا صحبت می‌کردم همسرم چند بار بهم گفت مردا اگه عاشق یکی بشن تا آخر عمر نمیتونن فراموشش کنن حتی یه کلیپی بود تو اینستا در همین مورد بود که می‌گفت مرد اگه عاشق بشه دیگه نمیتونه فراموش کنه شوهرم اون کلیپو هم تو اینستاش ذخیره داشت هم جاهای دیگه 

با چیزای دیگه هم که ازش دیدم دلم نمیخواد برگرده بهم وقتی دلش پیش یکی دیگه ست دوس ندارم جسمش فقط پیشم باشه.......... 

این کلیپی که میگه مردا اگه عاشق شن تا آخر عمر فراموش نمیکنن درسته؟! 

ممنونم بنده هم همین فکرو کردم و همین نتیجه رو گرفتم وکیل گرفتم مهریه مو بزاره اجرا بعدم طلاق ولی خب ...

متاسمانی اینا همش حرفن  باور کنید مردا عاشق  نمیشن حداقل این دوره زمونه فقط خودشون فکر میکنن عاشقن چون از عاشقی درک درست ندارن فکر میکنن همین که یکی رو دوست داشته باشی  تمومه یعنی اینکه عاشقشی  به نظر من عاشقی  مختص خانماست  چون که به همه بدبختی  ها وکم کسری ها ودرگیری های روحی وروانی بازم پای آقایون میمونن بعدش آقایون چکار میکنن  یه گروهشون فحش وناسزا میدن یه گروشون کتک میزنن یه گروهشون خیانت میکنن اونایی هم که خیلی مثلا خوبن  تقربیا خنثی هستن  یعنی اینکه کار خاصی انجام نمیدن فقط انوراتشونو میگذرونن  من باور ندارم مردا بتونن عاشق بشن امکان نداره فقط علاقشون کم وزیاد میشه جالبش اینه که تو دوران حالا دوستی یا نامزدی یا عقد چون دستشون واسه دست درازی کوتاهه  اون هوس رو با عاشقی  اشتباه میگیرن وقتی که طرف  رو بدست آوردن  و امیال وهوسشون فروکش کرد و عادی شد میرن دنبال خیانت واینجوری چیزا  بهر حال نظر من اینه که مرد و عاشقی  این دوره زمونه متضاد همن نه هم خانواده