2821
2789
عنوان

کمک کنیدد

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 30 پست
تشکر فراوااان قشنگم❤️ فقط اگه دقیق فهمیدی چطور میشه تایپک رو حذف کرد ممنون میشم راهنماییم کنی🌹&nbs ...

باید لینک تاپیک رو برای niniyar_1 تو وقت کاریشون بفرستی ، فردا صبح میتونی ارسال کنی براش

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چقدر پرفکتی دختر  

چشمات یکم به بیلی ایلیش شباهت داره

فرم صورتت هم پرفکته واقعا

عالی  

نازی خیلی

میشه یکی دیگه هم بزاری

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

چقدر پرفکتی دختر     چشمات یکم به بیلی ایلیش شباهت داره فرم صورتت هم پرفکته واقعا عالی ...

ممنونم عزیزم نظر لطفته قطعا شما زیباتری🥲❤️

راستش نمیتونم من توی سایت فقط دوتا عکسمو گذاشتم اونم پشیمونم که چرا دوتا گذاشتم،راستش من تجربه پخش شدن عکس پروفایلم رو یه بار دارم یه خورده میترسم توی تایپک امروزم هم هرچی بود فقط کاربر مرد..امیدوارم درکم کنی عزیزم❤️اگه باز تایپک عکس گذاشتم حتما تگت میکنم ببخشید گلم.

میشه برا اینکه خونه بخریم یه صلوات بفرستی✨️❤️؟           🔹💎Ben mavi gözlü bir kızım💎🔹️
مدل موهات و جمع کنی و دوتا شاخه سوسکی بریزی رو صورتت عالی میشی چند سالته

اتفاقاا مادرم همیشه میگه موهات رو مثل جن میریزی رو صورتت موهات وقتی بالاست قشنگ تری 

ولی وقتی موهام بالاست نمیدونم چرا حس میکنم قشنگ نیستم راستش اینطوری ترجیح میدم،۱۵ سالمه

میشه برا اینکه خونه بخریم یه صلوات بفرستی✨️❤️؟           🔹💎Ben mavi gözlü bir kızım💎🔹️
ممنونم عزیزم نظر لطفته قطعا شما زیباتری🥲❤️ راستش نمیتونم من توی سایت فقط دوتا عکسمو گذاشتم اونم پش ...

ای جانم

نگو اینجوری

شکست نفسی میکنی  

فداتشم چرا عذر خواهی میکنی

حق داری به قول خودت مرد زیاده به هر حال ادم باید مواظب باشه

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

ای جانم نگو اینجوری شکست نفسی میکنی     فداتشم چرا عذر خواهی میکنی حق داری به قول خودت ...

قربونت❤️

اتفاقاا مادرم همیشه میگه موهات رو مثل جن میریزی رو صورتت موهات وقتی بالاست قشنگ تری  ولی وقتی ...

منم حس کردم اگه فقط دو تا تیکه باریک مو بریزی رو صورتت زیباتری

چه مامان باحالی  

در کل هرجور که احساس راحتی میکنی همون بهتره

خیلی ناز بودی

موفق باشی گل دختر مهربون 

اسی عشقم یه بار دیگه عکستو میذاری؟ فقط من ندیدمت خیلی کنجکاو شدممم

اگه از ظاهر کسی ایراد گرفتم/ بهش توهین کردم/ سلیقه‌شو زیر سوال بردم و... به خاطر اینه که خودش چنین چیزی خواسته. وقتی تاپیک می‌زنید یعنی : لطفا نظر خودتون رو بیان کنید. این یعنی هر نظری باشه می‌پذیرم. اگر غیر از اینه لطفا توی توضیحات ذکر کنید که فقط هر چی میگید رو تایید کنم.

عکس بی حجابت رو اصلا نذار واقعا میدونی کی داره باهات صحبت می‌کنه وقتی حتی صدا هم نیست و متاسفانه اینجا پر از مرد زن نما هست

«چگونه می توان مُرد در حالی که هیچ کس زنده بودن شما را نمی فهمد» 
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز