2777
2789
۱ترکی چینی می‌دونم میخوای بگم ۲ای بابا ۳... ۴خول برو انجام بده پس ۵.ای بابا): ۶.عه رمان سنگ سیا ...

۱_عه بگو 

۲_ یس

۳_😂😂خستگی نمیزاره

۵_چی بگویم💔

۶_والا مه ت روبیکا رمان این امیر بگیره و رقص وناز میخونم و تا الان اسم رمان سنگ سیاه نشنیدم:)

۷_ غدا خوردن بهترین سرگرمیه 😂😂🙂

۸_بعدن 

۹_چیزی نموند ک نگفتی فق دیگه ناقص بود بگی برو لباستو بشور😂😂

۱_عه بگو  ۲_ یس ۳_😂😂خستگی نمیزاره ۵_چی بگویم💔 ۶_والا مه ت روبیکا رمان این امیر بگیره و ر ...

خوب سریال چینی و کره عشق مرموز. عشق پنهان.برنامه نویس بامزه.باغ شهاب سنگ.فقط برای تو.زیبای حقیقی.موش.عشق خوش نیت.کامل و معمولی.عشق سمی.عشق فراموش نشدنی.دختز تک شاخ من.زیبای گانگنام و....

ترکی:سمت چپ قلبم .عشق تجملاتی.هرجایی.عشق سیاه سفید.پرنده سحر خیز.بازی بخت.وحشی.قسم.مزا بشنو.لروکس.کاراسودا.اگز اسمشو اشتباه نگم اتاق ۳۰۹.تودذم را بزن و....

با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱_عه بگو  ۲_ یس ۳_😂😂خستگی نمیزاره ۵_چی بگویم💔 ۶_والا مه ت روبیکا رمان این امیر بگیره و ر ...

۶.رمتن سنگ سیاه خیلی قشنگ بود نمی‌دونم چه زمانی دوست داری ولی خوب من اینو خیلی دوست داشتم 

با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

۹منظورتو نفهمیدم🤣

مرسی💖

قربانت ببین خیلی قشنگیه اگر عاشق فیلم و سریالی از بین اینا کره ایش زیبای حقیقی چینی باغ شهاب سنگ و برنامه نویس بامزه و از ترکی هرجایی و عشق سیاه سفید قشنگیه کوتاه ترکیم بازی بخت

ت روبیکاس؟

من از گوگل زدم آورد خوندم 

قربانت ببین خیلی قشنگیه اگر عاشق فیلم و سریالی از بین اینا کره ایش زیبای حقیقی چینی باغ شهاب سنگ و ب ...

کره زیبای حقیقی و باغ شهاب شنگ نگاه کردمفق برنامه نویس بامزه موند 

ترکی خیلی نگاه نمکنم 

کره زیبای حقیقی و باغ شهاب شنگ نگاه کردمفق برنامه نویس بامزه موند  ترکی خیلی نگاه نمکنم

برنامه نویس بامزه رو ببین خیلی قشنگیه خیلی دوست دارم یک سریال باشه شبیه زیبای حقیقی راستی آف چهار تایلندی هم ببین ورژن دیگه باع شهاب سنگه من اولش فککردم قشنگ نیست ولی خیلی قشنگ بود

برنامه نویس بامزه رو ببین خیلی قشنگیه خیلی دوست دارم یک سریال باشه شبیه زیبای حقیقی راستی آف چهار تا ...

ولی سریال باغ شهاب سنگ مثل سریال پسران برتر از گل داستانشون شبیه هم هست و سریال اف چهار همونه دیگ پسران برتر از گل

ولی سریال باغ شهاب سنگ مثل سریال پسران برتر از گل داستانشون شبیه هم هست و سریال اف چهار همونه دیگ پس ...

اره میدونم دارم میگم ورژن دیگشه شاید تایلندی دوست نداشته باشی ولی قشنگیه بازم