2777
2789
عنوان

دیروز اینو خریدم اما پشیمون شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 21 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قشنگه که به خوشی بپوشیش عزیزم الان شومیز و اینا مده این مدلیها دیگه داره از مد میره کم کم

مرسی عزیزم 

راستش من مدل های کوتاه دوست ندارم بخاطر همین اینو گرفتم و اینکه جنسش خنکه گفتم واسه تابستون بد نیس 

اما الان یکم پشیمونم شدم انگار شیک نیس 😕

وزن اولیه ۶۵»»»بعد از یکماه ۶۲»»» بعداز دوماه»»»۶۰                قصدم اینه تا آخر تابستون به ۵۵کیلو برسم ایشالا 💪💪
نمیدونم والا شیکه بنظرت ؟ 

میدونی پارچش یجوریه 

شایدم توی عکس بد افتاده بنظرم اگر سفیده سفیده با یه اتوی خوب‌و یسری اکسسسوری خوشکل خوب میشه ولی اگر میتونی پسش بدی بنظرم بده.

مرسی عزیزم  راستش من مدل های کوتاه دوست ندارم بخاطر همین اینو گرفتم و اینکه جنسش خنکه گفتم واس ...

نه پشیمون نشو رنگش خیلی قشنگه ، راحت بپوشش واقعا هم برای تابستون عالیه

خریت خودتو ننداز گردن خدا   □■   رضا مارمولک 
میدونی پارچش یجوریه  شایدم توی عکس بد افتاده بنظرم اگر سفیده سفیده با یه اتوی خوب‌و یسری اکسسس ...

اتفاقا جنس پارچشو دوست دارم واسه تابستون خنکه 

ولی انگار کلا یه ذره قدیمیه و شیک نیس 

نه گلم امکان پس دادن ندارم چون از شهر دیگه گرفتم 

فقط میتونم با قیمت کمتر تو دیوار بفروشمش

وزن اولیه ۶۵»»»بعد از یکماه ۶۲»»» بعداز دوماه»»»۶۰                قصدم اینه تا آخر تابستون به ۵۵کیلو برسم ایشالا 💪💪
اتفاقا جنس پارچشو دوست دارم واسه تابستون خنکه  ولی انگار کلا یه ذره قدیمیه و شیک نیس  نه ...

منم منظورم همین بود برای پارچه فقط دیگه بیان نکردم گفتم دلتو نزنه چون توی عکس منم قدیمی میبینم بعد سفیدِ تمیز نیست انگار حالا باز شاید مشکل عکسه ببین اگر سفیدِ سفیدِ 

(چون سفیدم تنای مهتلفی داره) نگهش دار و با اکسسوری اکیش کن)

2790
2778
2791
2779
2792