بهتره کیک رو ک میپزی چند ساعت تو یخچال بذاری،مثلا در حد یه شب تا صبح(از یه روز هم بیشتر نشه ) بعد برش بزنی و فایلینگ و استرکشی کنی باز یکی دو ساعت تو یخچال و بعد خامه کشی نهایی
موندگاریش رو دقیق نمیدونم من نهایت یک یا دو روز نگه داشتم
من برای جای ترک های پوستی بعد از زایمانم از روغن آنتی استرچ مارک برند آنانه استفاده کردم که یک برند سوییسی بود.
برای من واقعا مثل معجزه عمل کرد. حتما تو دوران بارداری قبل از ایجادترک ها یا تا وقتی که ترک ها هنوز قدیمی نشدن و قرمز هستن استفاده کنید که زود برطرف بشه. برای ترک های ایجاد شده با چاقی یا لاغری هم عالیه. لینکشو میزارم چون میدونم دغدغه خیلی از ماماناس