بهتره کیک رو ک میپزی چند ساعت تو یخچال بذاری،مثلا در حد یه شب تا صبح(از یه روز هم بیشتر نشه ) بعد برش بزنی و فایلینگ و استرکشی کنی باز یکی دو ساعت تو یخچال و بعد خامه کشی نهایی
موندگاریش رو دقیق نمیدونم من نهایت یک یا دو روز نگه داشتم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.