2733
2739
عنوان

کیا خامه کشی کیک بلدن؟

48 بازدید | 5 پست

کیک رو چه زمانی باید خامه کشی کرد،؟و اینکه وقتی خامه کشی شد چه مدت زمانی میشه توی یخچال نگهداری کرد؟

ما سرانجام شبی،مست و مدهوش و کمی ژولیده،با بدن های به خون غلطیده ،بر مزار نجس و نحس شما میرقصیم...!

وقتی فیلینگ کیکو انجام دادی یه مقداری خامه اضافه تر بزار یه کاور اولیه برا کیک انجام بده تا موقع خامه کشی اصلی دون کیک نباشه توش 

وقتی یه کاور انجام دادی بزار دوسه ساعت بمونه تو فریزر منجمد و سفت بشه بعد خامه بزن برا خامه کشی اصلی

بهتره کیک رو ک میپزی چند ساعت تو یخچال بذاری،مثلا در حد یه شب تا صبح(از یه روز هم بیشتر نشه ) بعد برش بزنی و فایلینگ و استرکشی کنی باز یکی دو ساعت تو یخچال و بعد خامه کشی نهایی 

موندگاریش رو دقیق نمیدونم من نهایت یک یا دو روز نگه داشتم 

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی فیلینگ کیکو انجام دادی یه مقداری خامه اضافه تر بزار یه کاور اولیه برا کیک انجام بده تا موقع خام ...

میتونم از کیک عادی برای خامه کشی استفاده کنم؟حتما باید کیک اسفنجی بدون شیر باشه؟

ما سرانجام شبی،مست و مدهوش و کمی ژولیده،با بدن های به خون غلطیده ،بر مزار نجس و نحس شما میرقصیم...!
2731
میتونم از کیک عادی برای خامه کشی استفاده کنم؟حتما باید کیک اسفنجی بدون شیر باشه؟

کیک عادی سنگینه بافتش 

ولی کیک اسفنجی چون بافت سبکی داره با خامه دیگه سنگین نمیشه ب اون صورت

این نظر منه 

و خب کیک اسفنجی ک موادش هزینشون کمتره و راحتتره بنظرم

خواهری من میخوام دیگه نیام سایت ببخشید اگه یوقت جواب ندادم 

حلال کنید یا علی...

کیک عادی سنگینه بافتش  ولی کیک اسفنجی چون بافت سبکی داره با خامه دیگه سنگین نمیشه ب اون صورت ...

مچکرم عزیزم.سبزباشید💚

ما سرانجام شبی،مست و مدهوش و کمی ژولیده،با بدن های به خون غلطیده ،بر مزار نجس و نحس شما میرقصیم...!
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687