shimaaaaaaaaaaa مدیر عضویت: 1401/03/21 تعداد پست: 630 عنوان راه دور | مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 61 پست به نظرتون میشه ۲ نفر به صورت مجازی و از فاصله ی ۸۰۰ کیلومتری عاشق همدیگه بشن؟ 1403/02/23 | 05:27 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6896 ۸۰۰نمیدونم ما۱۲۰۰کیلومترفاصله داشتیم الان۲تاجوجه داریم مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
shimaaaaaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1401/03/21 تعداد پست: 630 هردو چندسالتون عزیزم 23 هر دو دانشجو پزشکی هستیم
shimaaaaaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1401/03/21 تعداد پست: 630 ۸۰۰نمیدونم ما۱۲۰۰کیلومترفاصله داشتیم الان۲تاجوجه داریم ای جان سالم باشن و سلامت
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6896 نه مجازی نمیشه کلا به نظرم چیزی به نام عشق مجازی وجود نداره و صرفا وابستگیه همین و تهشم آخر وعاقبتی ... 😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶منم عشق سنتی که عین ببعی توی گله بایدبشینی انتخاب بشی رودرک نمیکنم وقبول ندارم مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
shimaaaaaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1401/03/21 تعداد پست: 630 😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶 منم عشق سنتی که عین ببعی توی گله بایدبشینی انتخاب بشی رودرک نمیکنم وقبول ند ... آفرین
shimaaaaaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1401/03/21 تعداد پست: 630 تو پیشنهاد بده خو روم نمیشه ممکنه فکر کنه من دختر بدی هستم
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6896 ای جان سالم باشن و سلامت عشق فقط عشق مجازی😁😂🤣🤣🤣🤣🤣والابی درسروراحت وواقعی ترازواقعیانشاءالله زودترعقدکنیدوخوشبخت بشید مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
shimaaaaaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1401/03/21 تعداد پست: 630 عشق فقط عشق مجازی😁😂🤣🤣🤣🤣🤣 والا بی درسروراحت وواقعی ترازواقعی انشاءالله زودترعقدکنیدوخ ... عکسم روبذارم پروفایلم منو ببینه خوشش اومد شاید
خانومعاقل عضویت: 1400/11/24 تعداد پست: 2362 خو روم نمیشه ممکنه فکر کنه من دختر بدی هستم بهش نزدیک شو ی کاری کن که خوشش بیاد ازت دیگه راهی نیس
shimaaaaaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1401/03/21 تعداد پست: 630 عشق فقط عشق مجازی😁😂🤣🤣🤣🤣🤣 والا بی درسروراحت وواقعی ترازواقعی انشاءالله زودترعقدکنیدوخ ... مرسی گلم ولی هنوز نه به باره نه به دار ۸۰۰ کیلومتر فاصله هردوتامون هم دانشجو
shimaaaaaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1401/03/21 تعداد پست: 630 بهش نزدیک شو ی کاری کن که خوشش بیاد ازت دیگه راهی نیس اون خره همش سرش توی درس و کتابه توی فاز ازدواج نیست
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6896 عکسم روبذارم پروفایلم منو ببینه خوشش اومد شاید من پیامهارونخوندمبخونم بیام جوابت روبدم۶/۵وقتم آزادمیشهقفل نکن بتونم جوابت روبدم مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......