2777
2789
عنوان

بیایید عاقبت ادم خائن رو بگم...

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 63 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند وقت پیشا دیدمش بعد کلی مدت از خونه اومده بیرون، خاله مامانم بهش گفت زود برو خونه پسرم تنهاس...&n ...

مادر شوهر من زیباترین زن طایفه همسرم بود 

همیشه پنج کیلو طلا دورش سفید هیکلی 

حرفش برو 

اینقدر ظلم کرد که شمارش از دست در رفته 

به امام حسین یک شب خوابید صبح بیدار شد معده درد گرفت رفت بیمارستان عرض یک هفته شده انگار میمون 

بکشیش بیست کیلو نیست دیگه 

هر کی میبینتش از ترس وحشت می‌کنه 

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د
اره بخدا کاش میزاشتش خونه مادرشوهرش  میگه دوستش دارم ب من بدی نکرده همش تقصیر مامانشه

چی بگم که هر کی از یه دردی میناله به خانمه حق میدم 

چون منم‌ تجربه کردم 

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د
مادر شوهر من زیباترین زن طایفه همسرم بود  همیشه پنج کیلو طلا دورش سفید هیکلی  حرفش برو&n ...

اره بخدا تاوان میدن 

درسته خیلیا دیر تاوان میدن 

اما بالاخره ک میشه 

بخصوص اگه دل یکی بدجووووووور بشکنه 

من خیلی دیدم

چی بگم که هر کی از یه دردی میناله به خانمه حق میدم  چون منم‌ تجربه کردم

هرچی بگیم مقصر ننشه

بازم مرده پا داده

ولی چ. بدونم جادو جنبل چیه اخه

اگه وجود داره که تف ب این دنیا

این برا زنش جون میداد

اره بخدا تاوان میدن  درسته خیلیا دیر تاوان میدن  اما بالاخره ک میشه  بخصوص اگه دل ...

بله دنیا دارمکافات هست یطوری تو همین دنیا تاوان پس میدن که تا فیها خالدونشون میسوزه 

هرچی بگیم مقصر ننشه بازم مرده پا داده ولی چ. بدونم جادو جنبل چیه اخه اگه وجود داره که تف ب ...

گناهای خود مرده و مادره و هفت نسلشون یکجا افتاده گردن پسرشون 

البته بعضیا تاوان هم پس میدن نمی‌فهمن

بله دنیا دارمکافات هست یطوری تو همین دنیا تاوان پس میدن که تا فیها خالدونشون میسوزه 

اره شک نکن 

ولی من دوست دارم ادما خودشون طرفو سرویس کنن

زن پسر داییم  هم خیانت کرد به شوهرش

در حد رابطه ج. ن. س. ی

الان پسرداییم ازدواج کرد با یه خانم خیلی خوشگل 

وضع مالیش خیلی خوب شده

زن سابقش هم پشیمونه

اون مرده که این باهاش رابطه داشت، میگفته میام میگیرمت 

الان خبری نیس ازش... 

گناهای خود مرده و مادره و هفت نسلشون یکجا افتاده گردن پسرشون  البته بعضیا تاوان هم پس میدن نمی ...

اره بابا خاله مامانم همش تو خودشه

همش تو خونشون ناراحتیه

ولی نامردا، داداشاش هم محل ندادن 

اصلا همه ولش کردن

هیچکس ب ادم نمیرسه بخدا