2777
2789
عنوان

عذاب وجدان

| مشاهده متن کامل بحث + 882 بازدید | 46 پست
بعدش من رفتم طرف یخچال پنیر برداشتم ولی داشتم زیر لب هم حرف میزدم یهو پدرش اومد گفت نباید میومدی طرف ...

بعدش پدرش حرفش زد ولی دیگه اصلا نتونستم خودمو کنترل کنم چطور یه افغانی واسه یه حرکتی که بلافاصله معذرت خواهی کردم ایطو تو کشور خودم بهم بپره و بیاد واسه کتک کاری ....

تنها حرف اشتباهی که داره اذیتم می کنه گفتم گوه خوردی....این حرف از عصر تا حالا بدجور داره خیلی اذیتم می کنه 

باشه نوش جوونت خوب زدی اول بگو دیگه اینو 

واقعا نگرانتم حتما خودتو به یه مشاور نشون بده اصلا عمدی زدم ولی وقتی معذرت خواهی کردم طرف چطور بیاد توهین کنه و بپره برام

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام

تو تاپیک دیگه حرفی بهتون زدم که انگار ناراحتتون کرد

ببخشید منظور بدی نداشتم.

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

سلام تو تاپیک دیگه حرفی بهتون زدم که انگار ناراحتتون کرد ببخشید منظور بدی نداشتم.

سلام عزیزم نه خواهش می کنم واسه این جوابتونو دادم که متوجه بشی درصدای اون کاربر از دختر من بهتر بود . 

موفق باشی 

وا افغانیام آدم شدن واسه ما ول کن بابا عذاب وجدان چی مگه کار اشتباهی کرده شوهرت چرا نیومد دفاع کنه ...

واقعا اون لحظه شوهرم هنگ بود دقیقا مثل ادمایی که تو شوک باشن رفتار میکرد.چشاش تا آخرین حد ممکن باز دستش زیر کمر و یه دستش رو لباش بود خدایی خیلی مود بود ولی کاش اون حرفو نمی‌زدم ،