2777
2789
عنوان

نظرتون راجب این افراد چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 40 پست
بعضی وقتا از روی شلوغی و مشغله فکری بدونی ک عمدی باشه پیامی استوری چیزی لایک نمیکنم شاید اینجوری&nbs ...

این اره پیشمیاد من اونایی رو میگم که امتحانشونو پس دادن و واقعا هیچ ری اکشنی به استوریام نداشتن خیلی وقتا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فک نکنم چیز خاصی باشه

خب وقتی دو نفر همو فالو میکنن بخصوص اگه از قبل آشنا باشن یعنی من میخوام بدونم تو چیکار میکنی  زندگیت در چه حاله 

و اگه هیچ واکنشی ب احساس طرف شادی و غم نداشته باشه خب این انگار اومده فضولی کنه فقط

دو دسته هستن یا حسودن خیلی یا بی احساس و بی ذوقن مطمئن باش

اره ازین دوتا جدا نیست ... من گاهی اوقات دستم میخوره استوری یکی باز میشه ولی چون نتم ضعیفه نمیبینم  تمام سعیمو میکنم ببینمش چون در اون صورت اسمم افتاده تو لیست کساییه دیدن استوری رو ..میگم نکنه چیز مهمی گذاشته من واکنش نشون ندم بد بشه😑😑😑

راستش واکنش شما یکم برام عجیبه 

من خودم دوستانی توی پیجم دارم ک سال ها از هم خبری نداریم و صحبت نکردیم

حالا اینکه استوریشونو سین میکنم

ب نظرم عجیبه برام ک ریکشن نشون بدم و صمیمی برخورد کنم

شاید فقط لایک کنم

هیچ واکنشی نشون نده ،تو هم سری بعدی استوری اونایی که بی اهمیتت کردن رو بی اهمیت کن تمام

دقیقا میخوام همینکار کنم  و ممکنه کلا ریموشون کنم‌ ...  انگار مهندس ناظر زندگیمن😂

دقیقا منم مثل شمام ...الان فک میکنم میگم خدایا الان اینا چقدر خودشونو دست بالا گرفتن  که تولدمو ...

کلی برات نوشتم دستم خورد پرید

داشتم میگفتم

نه عزیزم ملت بی احساس نیستن ولی احساسشون و برای هنه خرج نمیکنن

مت دور و اطرافم دخترای مختلفی بودن

تو فضای مجازی

هر وقت اونی ک نازه خوشگله جوری ک غریبه ها همه جذبش میشن

پست گذاشت

هیییچ کامنتی تو نمیدیدی زیر پستش ک حالا تعریف کنن تبریک بگن

جز خانواده خودش 

دوستا و اطرافیان هم تهش ی ایموجی

ولی اون دختر متوسط و کاملا معمولی هر وقت پست گذاشت زیر پستش پر شد از تبریک و تعریف الکی

ولی خب در دنیای واقعی این قضیه برعکسه و دختر اول این انرژی مثبت رو از.عریبه ها و ادمای مهربون دریافت میکنه

ولی تو خوب باش و درگیر بدی دیگران نشو

اره ازین دوتا جدا نیست ... من گاهی اوقات دستم میخوره استوری یکی باز میشه ولی چون نتم ضعیفه نمیبینم & ...

عزیزممم دقیقااا مثل منی.شما هوش هیجانی بالایی داری

افرادی که هیچ عکس العملی نشون نمیدن را ازشون مخفی کن.من همین کارو کردم

دقیقا میخوام همینکار کنم  و ممکنه کلا ریموشون کنم‌ ...  انگار مهندس ناظر زندگیمن😂

هیچ چیزی تو این دنیا به اندازه شخص خودت برات با ارزش نباشه هرچیزی که آرامشت رو بهم میزنه حذف کن ،من باشم آن فالو میکنم