2777
2789

بچه ها من بینی م گوشتی بود دقیقاً یکسال پیش عمل کردم ولی خیلی تغییر نکرد یه مقدار جمع و جور شد فقط.

چند روز دیگه نوبت یک‌سالگی دارم به نظرتون برم پیش دکتر بهش بگم یا کلا بی خیالش بشم ؟

چون دوستم میگه بری پیشش میگه بینی گوشتی همینه خیلی تغییر نمیکنه 

براتون دل شاد، اندام فیت، پوست صاف، کارت پر پول و کسی که برگشته و مثل سگ پشیمونه ولی شما دیگه اونو نمی‌خواید آرزومندم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم گوشتیه یکماه دیگ میخام عمل کنم از بغل قوز داره از جلو هم یه مقدار پهنه دلم میخاد این عیباش برطرف ...

منم بینیم گوشتیه دارم تحقیق میکنم برا تابستون

کدوم دکتر میخوای برین شما؟

زندگی را ارزش غم خوردن نیست آنقدر محکم بخند تا ندانی غم چیست💜

من خودم تا حدی راضیم میگم دکتر تلاش خودشو کرد حتماً بیشتر از این نمیشد ولی میگم شاید بتونه الان کاری بکنه چون نوک بینی م همچنان بزرگ هست

براتون دل شاد، اندام فیت، پوست صاف، کارت پر پول و کسی که برگشته و مثل سگ پشیمونه ولی شما دیگه اونو نمی‌خواید آرزومندم.

کدوم دکتر رفتی؟ اگه به صورتت میاد نمیخواد دیگه دستکاری کنی هرچی طبیعی تر بهتر

من اهواز عمل کردم دکتر محمد علی حسینی 

بینی گوشتی دوسال طول می‌کشه تا جا بیفته

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
من اهواز عمل کردم دکتر محمد علی حسینی 

عکس قبل و بعد بده واقعیت بگیم

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

منم گوشتیه یکماه دیگ میخام عمل کنم از بغل قوز داره از جلو هم یه مقدار پهنه دلم میخاد این عیباش برطرف ...

راست میگه من فکر میکردم کلی تغییر میکنم ولی واقعیت همون ۳۰,۲۰ درصده  یعنی فقط جمع و جور میشه

وگرنه اون چیزی که تصور میکنی نمیشه 

عکس قبل و بعد بده واقعیت بگیم

بذار ببینم میتونم عکس بفرستم آخه تا به حال عکس نذاشتم بلد نیستم 

بذار ببینم میتونم عکس بفرستم آخه تا به حال عکس نذاشتم بلد نیستم 

باش گذاشتی لایک کن

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...