غمگیده مدیر عضویت: 1403/02/13 تعداد پست: 708 عنوان من ....ندارم | مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 23 پست دخترا من ۱۷ سالمه بخاطر بیماریم بدنم جلو نمیره سینه ندارم خیلی کسل شدم ناراحت شدم در واقع ک همسنو سالای من هیکل و اندام درشتی دارن ❤️🩹😒خودم از خودم خجالت میکشم 1403/02/22 | 19:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ملودیشونم عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 2730 چی بگم 😂🙁آخه لباس دلخواهی که میپوشم رو بهم نمیاد💔 از این سوتین جک دارا بپوش غصه نداره الان واسه همه چی یه راه حلی هست خودتو الکی ناراحتش نکنخودم همیشه واسه لباس مجلسی مشکل دارم چون قسمت سینش خالی میموند و بد میشد از اینا گرفتم عالی اصن انگار نه انگار که هیچی نداری😂 خواجه های نی نی سایت درخواست ندن ننشونو با نوتلا میخورم
غمگیده مدیر استارتر عضویت: 1403/02/13 تعداد پست: 708 جای خالی را با کلمات به شدت نامناسبی پر کردم علائم عدم جذب روده چیه اسی خانوم ؟ ... سو جذب هست کلا یعنی هرچی میخورم جذب نمیشه خوب ولی خودم لباس ک میپوشم دوست دارم بهم بیاد 🙁
غمگیده مدیر استارتر عضویت: 1403/02/13 تعداد پست: 708 از این سوتین جک دارا بپوش غصه نداره الان واسه همه چی یه راه حلی هست خودتو الکی ناراحتش نکن خودم همی ... ععععع واقعا 🥹😂فقط میخوام سرمو بکوبم ب دیوار
ملودیشونم عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 2730 ععععع واقعا 🥹😂فقط میخوام سرمو بکوبم ب دیوار اره بابا خواجه های نی نی سایت درخواست ندن ننشونو با نوتلا میخورم
رهگذرm عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 4978 فدات شم مهربونم مرسی آبجی 🥹♥️دعات میکنم خوب آخه همه مسخره ام میکنن روحیه ام میاد پایین عزیزی قربونت برم😘ممنونتم😍منم دعات میکنم انشالله خیلییی زودحالت بهتربشه وبه اون اندام ایده آل خودت برسی😊امیدوارم هرکجاکه هستی همیشه سلامت وشادباشی قشنگم🌺توجه نکن به حرفاشون.همیشه به همه چیز مثبت نگاه کن.خدابزرگه.توکل کن بهش مطمعنم کمکت میکنه 😊 تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️
غمگیده مدیر استارتر عضویت: 1403/02/13 تعداد پست: 708 عزیزی قربونت برم😘ممنونتم😍منم دعات میکنم انشالله خیلییی زودحالت بهتربشه وبه اون اندام ایده آل خودت ... قربون تو بشم اگه دنیا پر از آدمایی مثل تو بود الان بهشت میشد با این اخلاق و فرهنگ خوبت ♥️😍🥹عزیزی مهربونم
رهگذرm عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 4978 قربون تو بشم اگه دنیا پر از آدمایی مثل تو بود الان بهشت میشد با این اخلاق و فرهنگ خوبت ♥️😍🥹عزیزی م ... فدایی داری عزیزدلم😍سلامت باشی💕💕 تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️