2821
2789
کلا گوشیشو داده دستم میگه یک هفته دست تو نمیدونم چیکار کنم

ذهنت درگیر نکن همون تلگرامشو یا برنامه های دیگشو نصب کن بی خبر ازش یه مدت چک کن خیالت راحت بشه دگع شایدم واقعا درست شده

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ذهنت درگیر نکن همون تلگرامشو یا برنامه های دیگشو نصب کن بی خبر ازش یه مدت چک کن خیالت راحت بشه دگع ش ...

همونم دختره پیگریش شده بود حتی بهش گفته بود من زن دارم گفته بود حالا تو مثل. رفیق من باش کمکم کن جای داداش نداشتم فقط چت که من دیدم حتی عکس منو براس فرستاده بود دختره گفته بود چه زن خوشکلی هم داری

من ۱۶ سن چی کمه😂 ولی اگه سابقه داشته باید شک داشته باشی و این که گفته ی هفته دست تو شاید به اون د ...

نه خوب سریع ازش گرفتم بهش ندادم یعنی اصلا فرصت چت کردن نداشت

نه خوب سریع ازش گرفتم بهش ندادم یعنی اصلا فرصت چت کردن نداشت

ببین خواهر جون کسی که اهل خیانت باشه همه جوره راست ریستش میکنه

خودت بیشتر میشناسیش ولی اگه سابقه داشته شاید اصن از قبل به دختره گفته تا خودم بهت میام ندم پیام ندی یا اصن شاید گوشی مخفی داشته باشه

ببین خواهر جون کسی که اهل خیانت باشه همه جوره راست ریستش میکنه خودت بیشتر میشناسیش ولی اگه سابقه دا ...

نه نداره بخدا اندازه جون خودش دوستم داره ولی مغزم نمیدونم چطوره تازه چقدرم. ناراحت شد گفت بهم. اعتماد ندادی من پیماهای دختره نشونت دادم اول اون پیام داده بود از این حرفا چمیدونم والا

نه نداره بخدا اندازه جون خودش دوستم داره ولی مغزم نمیدونم چطوره تازه چقدرم. ناراحت شد گفت بهم. اعتما ...

اگه میدونی دوست داره و اهل خیانت نیست پس تو هم محبت بهش بکن و زندگیتونو به خاطر این چیز مسخره شل نکنین و همیشه حواستون به زندگیتون باشه کسی نیاد تو زندگیتون

دختر بیشعور زیاد هست دور از جون شما

منم عشقم یکی بهش گفته بود چقد خوشگلی و ازینا بعد عشقم هیچی بهش نگفته بود گفت به خدا اگه چیزی میگفتم داد میزد گفت فرار کردم حالا ۴ روز باهاش ‌ردم قهر کردم دیگه نمیکنم چون خودش پاکه و دوسم داره

اگه میدونی دوست داره و اهل خیانت نیست پس تو هم محبت بهش بکن و زندگیتونو به خاطر این چیز مسخره شل نکن ...

نمیدونم اخه برای به دست اوردنم خیلی سختی کشید سه بار اومد خواستگاری تا جواب دادیم بعد دوست داشتم مطمعنم داره اصلا طاقت دوریمو نداره

همونم دختره پیگریش شده بود حتی بهش گفته بود من زن دارم گفته بود حالا تو مثل. رفیق من باش کمکم کن جای ...

ندیدم عشقیم تاپیکتو دورت بگردم پس اگع اینجوریع ولش چیزی نیست اوقاتت تلخ نکن عزیزم

2824
2823
2791
2779
2792