2777
2789
عنوان

بچه ها من شوهر میخوام😑

| مشاهده متن کامل بحث + 8001 بازدید | 301 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😐دست میندازی؟ بیخیال بابا این نر ها تنها چیزی ک خدا راست بهشون داده ....عه :)

نگو این حرف و منم یه جنس نرم ولی هیچوقت به قصد بد باهات صحبت نکردم همه که مثل هم نیستن خوب شاید بدا بیشتر باشن ولی لاشون خوبم پیدا میشه سعی کن نیمه مر لیوان و ببینی

مرد
نیمه پر لیوان رو جنس خراب نر پرده کردع متاسفانه🤦🏻‍♀️

تو چی دیدی که انقدد دیدت نسبت به مردا بد شده همش کار همین نی نی سایتی هاستا بخدا صبح تا شب یا دارن از شوهراشون بد میگن یا دارن از مشکلات مردا میگن همه مثل اینایی که اینا میگن نیستن که

مرد
نیمه پر لیوان رو جنس خراب نر پرده کردع متاسفانه🤦🏻‍♀️

بعد فکر کردی مردا از کجا میان اینا همون تربیت اشتباهه یه زن هستن پس باید ببینی که مادره هم نتونسته درست تربیت کنه بعد به ذات خود ادمم مونده کسایی که تو موقعیتی که تو کمک میخوایی بهت درخواست دادن اونا حرومزاده ان دارن از اب گل الود ماهی میگیرن سو استفاده میکنن من حالم از اینجور ادما بهم میخوره

مرد
تو چی دیدی که انقدد دیدت نسبت به مردا بد شده همش کار همین نی نی سایتی هاستا بخدا صبح تا شب یا دارن ا ...

بهتره بپرسی چی ندیدم:) 

همه چی دیدم 

خیانت دیدم 

بی مهری دیدم 

بی غیرتی دیدم 

بی حرمتی دیدم همه چی دیدم 

بعد فکر کردی مردا از کجا میان اینا همون تربیت اشتباهه یه زن هستن پس باید ببینی که مادره هم نتونسته د ...

خوب مسلمه ک بر سواستفاده میان🤦🏻‍♀️

مادر بدبخت بیچاره نماز خون دعا خون پسر تیمارستانی 

من ک ایرادی تو این مادرا ندیدم ولی پسراشون ریدن

[QUOTE=338842491]خوب مسلمه ک بر سواستفاده میان🤦🏻‍♀️ مادر بدبخت بیچاره نماز خون دعا خون پسر تیمارستانی  من ک ...[/QUOTE

یعنی هرکی نماز میخونه خوب بچشو تربیت میکنه؟ من عمم مداحه تو هیئت ولی انقدد زبونش تیزه مامان بدبخت منو انقدر نیش میزد قبلا نمازاش به موقعست مداحه هیئت هست قران خون ولی یه درصد قبولش ندارم بعد ۲ تا پسر داره یکی از پسراش از دستش فرار کرده ۲ ساله نمیدونن کجاست پسره دومشه مال بابا ننشو بالا کشید زد به نام خودش 

مرد
چی بگم 

اسمتم نمیدونم چیه ولی خودت داری خودتو قول میزنی همه ی اینارو محیطت کردن تو ذهنت ملکه ی ذهنت شده انقدر از خیانت و دعوا و بی محلی و کم محلی تو این سایت خوندی دلت نسبت به مردا پره بخدا دل منم پره اینجا منم خوندم خودم میترسم از خودم که نکنه یه روز زن منم یکی مثل اینا بشه ولی تو به عنوان درس عبرت بهشون نگاه کن نه به عنوان هویت انسان ها

مرد

اگه رابطه جنسی خیلی با کیفیتی داشته باشین فوقش هفته ای دو ساعت مشغول اینکار هستین بقیش در خانواده و پول و اخلاق و شعور چیزای دیگه خلاصه میشه 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است