2777
2789
عنوان

مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 21 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جاری دارم  اون اصلا هیچکار نمیکنه و ادم خوبیه و همش از اون تعریف میکنن

چون مستقیم مخالفت نمیکنه نق نمیزنه

میگم اول برو یه کارگر پیدا کن دستمزدشو بپرس

بعدم فقط و فقط بچه ها نه عروس دامادارو یه گروه بزن 

از گوشی شوهر خودت پیام بزار ک مامان اذیت تنهایی نمیتونه کار کنه خانوم من کلی گشته این کارگر رو پیدا کرده هزینش ماهی فلان قد میشه

یا هدکی ماهی یبار تقبل کنه یا هرکی دنگشو بده

یاهم تلفنی خودت دونه دونه زنگ بزن ب برادرشوهرا و خواهرشوهرات

حواست باشه فقط به بچه ها بزنگ

چون مستقیم مخالفت نمیکنه نق نمیزنه میگم اول برو یه کارگر پیدا کن دستمزدشو بپرس بعدم فقط و فقط بچه ...

جاری من به عقد هس و شوهرش پیش از اندازه اونو میخاد من این وسط فقط برا کار کردن میخاد  

جاری من به عقد هس و شوهرش پیش از اندازه اونو میخاد من این وسط فقط برا کار کردن میخاد  

دیگه این راهی ک ب ذهنم رسبد تنها راه

اگرم کاراش زیاد نیس فقط برو یه کار کوچولو بکن مثلا در حد غذا درست کردن

وقتی هم میای خونه خودت نق نزن وای کارا مامان تو کردم اما عنوان کن خسته ای کمر دردی ازین چیزا

میدونی باید اول اعتماد همسرتو جلب کنی ک بخاطر خستگی نمیتونی بری کمک نه ازرو لجبازی یا بدجنسی

جاری دارم  اون اصلا هیچکار نمیکنه و ادم خوبیه و همش از اون تعریف میکنن

خب دیگه . یکی میشه عروس یکی میشه کلفت

به همسرت بگو میخواستم خدمت کسیو کنم مادری که منو زاییده واجب تر بود . من زندگی مشترک تشکیل دادم مستقل باشم مثل اون یکی عروستون!! توهم اگه مادرت از زنت واجبتر بود ازدواج نمیکردی.مادرتم اگه واقعا کمک نیاز داره باید بره خونه خواهرات یا برادر بزرگت که باتجربه ترن . دیگه نرو