2777
2789
عنوان

رفیق شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 31 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کتککککک!!!!!  دونفر آدم عاقل رفتید زیر یه سقف اونوقت به جای حرف زدن تنبیه بدنی می‌کنید 🥴بهتر ...

حالیش نمیشه هر چی میگم بهش چقدر نصیحتش کنم گوش نمیده

صحیح!
الان ناراحت میشه دوباره میره میزنه بدبختو

والا نمیدونم چند سالشونه انگار هنوز بالغ نشدن

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
عزیزم شوهرت ببرن با زنا ساعت 2 بیارنش میگی قربونت بشم؟!

اطمینان کامل داری بردنش با زنا؟ اگه مطمئنی چرا موندی آنقدر خودتو بی ارزش کردی من اگه بفهمم داره خیانت میکنه منتظرش نمیمونم اون زندگی رو تموم می‌کنم 

به عنوان یه زن کتک زدن خیلی کار زشتیه همسرت حق داره فراریه یکم مهربون تر باش 

خنده ترکیدم من میگ اینو گفت زدمش اونو گفتم زد منو 😂😂😂😂

خاله بازی🤷‍♀️

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
اطمینان کامل داری بردنش با زنا؟ اگه مطمئنی چرا موندی آنقدر خودتو بی ارزش کردی من اگه بفهمم داره خیان ...

اره شوهرم آمد گفت عکس لخت زن های شهرمون نشونش داد

بهم گفت نزار باهاشون بگردم دارن منو خراب میکنن

صحیح!