2777
2789
عنوان

حامله نشید

| مشاهده متن کامل بحث + 722 بازدید | 38 پست
4 ماهمه بابا بدتر شده بهتر نه

چند هفته ای؟

اولین اقدام به بارداری ۱۳ابان ۱۴۰۰ منتظرم همین روزا بیای تو دلم💔 امروز ۷ ابان ۱۴۰۲ و هنوز منتظرم بیای تو دلم مامانی...مامان جان من چه خطایی کردم که خدا تورو بم نمیده؟💔بالاخره حاجتموو گرفتم و اومدی تو دلم مامانی😍😍😍 بعد از اصلاح سبک و کلی دکتر و امپول..وقتی با تن و روح خسته همچنان تلاش میکردم رفتم اعتکاف و از ته دلممم دعاا کردم و مهمتر از همه ختم صلوات حضرت زهرا رو گرفتم درست ماه بعدش تو حرم امام رضا بوددم و اونجا هم به جوادش قسم دادم و صلوات خاصه حضرت زهرا فرستادم...وقتی برگشتم خونه حالت تهوع هام شروع شد ۲۷ فروردین ۱۴۰۳فهمیدم ۸ هفته ااس تو دلمی ...وقتی صدای قلبت رو شنیدم اشکام گوله گوله ریخت ...تازه مامانی خانم دکتر تاریخ لقاح رو تقریبا ۲۰ روز بعد از اعتکاف محاسبه کرد🥰🥰🥰 شما هدیه ی خدایی..شما هدیه ی حضرت زهرایی😇😇..واسه تمامممم حاجت دارا تمام کسایی که منتظرن دعا کنید بد دردیه

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من سر سه تا باردتریم از سوزش و معده درد مردم مرگ رو به چشمم دیدم تما خداروکر تا ۳ چهارماه اول بود

خدا کنه تو پنج که بره حالتام خوب بشه...خیلی داغونم اصلا حس میکنم راه بین گلو و معدم یه سره شده.گلاب به روت هی استفراغ میاد تو گلوم...

همه ما انسان ها درون ذهن خویش گیر افتادیم🌱🌼🐞.......یه دختر شاد پرانرژی بودم که یکم مرداد ۴۰۱دچار حمله پانیک شدم و زندگیم تیره و تار شد.(من با پانیک جنگیدم و پیروز شدم.)
ی سوال دارم خانوما  من هفته ۲۱ هستم . نی نی از دیشب تکون نخورده تا الان . البته هیچی نخوردم دی ...

خب گرسنه ای فکنم یچیزی بخور بندری میرقصه

همه ما انسان ها درون ذهن خویش گیر افتادیم🌱🌼🐞.......یه دختر شاد پرانرژی بودم که یکم مرداد ۴۰۱دچار حمله پانیک شدم و زندگیم تیره و تار شد.(من با پانیک جنگیدم و پیروز شدم.)

الان چایی نبات میخورم . امروز خیلی زود بیدار شدم فک کنم اون هنوز خابه

دلم برات تنگه بابا 🥀 منو حتی خداهم تحویل نگرفت. چ برسه به روزگار

اسی فقط باید صبر کنی

منم مثل شما بودم. از بس حالت تهوع داشتم هیچی نمی‌تونستم بخورم

سیرابی. ب۶. پودر زنجبیل کم مخلوط با آب. پر زردآلو رو داخل آب بذار و چند ساعت بعد بخور همراه با آبش

اینا رو امتحان کردم که موقتی نتیجه دادن

در کل من راه حل قطعی پیدا نکردم

الان که۱۷هفته هستم خداروووووشکر بهتر شدم و میتونم کم و بیش غذا بخورم. فکر کنم تا آخر ماه پنج از بین میره