2777
2789
عنوان

پری دریایی

| مشاهده متن کامل بحث + 904 بازدید | 28 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها ما هنوز 95 درصد اقیانوس ها رو کشف نکردیم حتی تو همین 5 درصدی ...

دقیقا موافقم 

البته با این هم موافقم که شاید فقط ما ندونیم شاید کسایی که از ما بالاترن بدونن 

مثلاً همین ناسا چرا تحقیقات شو توی اقیانوس یهو متوقف کرد و دیگه هم سمتش نرفت؟ خب حتما یه چیزی دیدن و فهمیدن دیگه

یه دختر پر انرژی شاد و خانواده دوست🧕🏻😜💃🏻خدا جونم بابت همه چیز شکرت 🙏🏻♥️ کاربری دست بقیه هم هست😁یا امام رضا (ع) خودت پناهمون باش🤍✨هیچ گونه ای از زیبایی درخشان تر از یک «قلب پاک» نمی درخشد✨🤍

چراحس میکنم پری دریایی اصلا ن زیبان نه مهربون

حس میکنم اگه انسان ببینن بالاتنشونو از رو اب میکشن بیرون بعد با اواز خوندن انسانو جذب میکنن تا انسان میره سمتشون

اونومیکشن تواب خفش میکنن ازگوشتش تغذیه میکنن

اکانت مشترک منو دخترخالمه❤ با صاحب اکانتا کارداشتین ب اکانت حیران ومسیحا پیام بدین🌸😍
چراحس میکنم پری دریایی اصلا ن زیبان نه مهربون حس میکنم اگه انسان ببینن بالاتنشونو از رو اب میکشن بی ...

در واقعیت همینن 

توی کارتون ها و فیلم برای اینکه فیلمشون یکم فانتزی تر بشه اینجوری جلوه شون میدن 

یه دختر پر انرژی شاد و خانواده دوست🧕🏻😜💃🏻خدا جونم بابت همه چیز شکرت 🙏🏻♥️ کاربری دست بقیه هم هست😁یا امام رضا (ع) خودت پناهمون باش🤍✨هیچ گونه ای از زیبایی درخشان تر از یک «قلب پاک» نمی درخشد✨🤍
چراحس میکنم پری دریایی اصلا ن زیبان نه مهربون حس میکنم اگه انسان ببینن بالاتنشونو از رو اب میکشن بی ...

تو افسانه ها هم گفتن پری دریایی ها مهربون نیستن 

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

فکر نکنم بابا

زاییده ذهن آدمه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نَه‌ثِروَت‌تا‌کُنون‌زاییده‌مَردی‌نَه‌قَصر‌و‌کاخ‌دَرمان‌کَرده‌دَردی‌بُرو‌اِنسانیَت‌را‌مُشتَری‌باش‌قِضاوَت‌میشَوی‌با‌آنچه‌کَردی