2777
2789
خب آخه اون دختره هم ۴۰۲ ک کنکور داد و قبول شد نهایی ها تاثیر داشتن ولی این اصلا ترمیم نکرد

خوب یعنی ۴۰۱کنکور اولش بوده۴۰۲پشت بوده؟

خوب نمراتش لابد خوب بوده ترمیم نزده 

شما چون بخوای بمونی چون نمره نهایی یازدهم نداری باید بری بدی وگرنه صفر رد میشه

با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

اره اولین ساله اره تمرکزم کامل نهایی ولی میترسم همش حس میکنم میفتم خیلی سختن‌ از ادبیات زبا عربی می ...

نترس استرس خودش تخریب کنندس تو درستو خوب بخون مطمئن‌باش عالی میدی🤌🏻🫡

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

نه دندون‌ میخوام🥲 ولی به امسال امیدی ندارم

چقدر من هستی

با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

اره اولین ساله اره تمرکزم کامل نهایی ولی میترسم همش حس میکنم میفتم خیلی سختن‌ از ادبیات زبا عربی می ...

سوالات پارسال رو نگاه کن ، ادم فک میکنه سخته درحالی که ادبیاتش رو من امروز نگاه میکردم خیلی متوسط بود با اون ضریب مهمش

ببین داستان از این قراره دیپلم های ۴۰۱ چون نهایی آسون بود راحت ۲۰ شدن ولی ۴۰۲ نهایی خیلی سخت شد و به ...

اره خودشم گفت که تاثیر داشته اخلافشون‌ ولی چون همش بکوب واسه کنکور خونده بود کنکور خیلی خوبی داد و رتبه ش زیر ۲۰۰ شد

اها درسته مرسی

خواهش میکنم

من راستش معتاد فیلم و سریال شدم مدرسه هم میرفتم ولی دستور پا شکسته بعد آذر خوندم امتحانای دی و معدلم ...

تنها راهش اینکه خودتو کنترل کنی وگرنه چاره دیگه نداره کلا ۲ ماه مونده

تنها راهش اینکه خودتو کنترل کنی وگرنه چاره دیگه نداره کلا ۲ ماه مونده

🥺🥺💔

تو هم امید نداری ب امسال؟🥲

ندارم😭😭😭

سوالات پارسال رو نگاه کن ، ادم فک میکنه سخته درحالی که ادبیاتش رو من امروز نگاه میکردم خیلی متوسط بو ...

ادبیات باید کتاب رو بجوی ترکیبی زیاد داشت منظورم ارتباط معنایی درس ها بود