2777
2789

به گذشتم پیله کرد کات کردیم

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی دوستش داشتم

ولی برای چندمین بار خیانت کرد فقط اینبار دیگه انکار نکرد سعی نکرد آرومم کنه وقتی گفتم چقدر زشته پرو پرو‌ عکساشو نشونم داد و گفت ببین چقدر قشنگه دلت میاد  اونجا بود که فهمیدم که باید برای. همیشه برم ازش خواستم از پیشم بره اینقدر حالم بد بود که حتی نمی تونستم بفهمم چ حالی دارم حتی گریه هم نکردم فقط خوابیدم فرداش دوباره دیدمش  از دور که نبینه فقط یه دله سیر نگاهش کردم وسپردمش به خدا وو رفتم خونه

خدایاراضیم به رضای تو🤍

خیلی دوستش داشتم ولی برای چندمین بار خیانت کرد فقط اینبار دیگه انکار نکرد سعی نکرد آرومم کنه وقتی گ ...

وقتی که من داشتم باخانوادم،رفیقام و....بخاطرش می جنگیدم اون داشت با یکی دیگه عشق و‌حال می کرد

بخاطر همین اگر دختری مثل اون موقع منه ازش خواهش می کنم بخاطر هیچ کسس هیچ کسسسس جلو خانوادتون واینسیدبخدا هیچ کس خانواده نمیشه

خدایاراضیم به رضای تو🤍

2790
2778
2791
2779
2792