2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اوره بادوچرخه رفتم توچاه همه پسرهمسایه هاودخترابودن بعدبرااینکه ضایع نشمتمرینی دوباره رفتم توچاله الکی مثلامن نخوردم زمین که ضایع نشم😂😂😂

😍دوستم داره😍                  ❤دوستش دارم❤💋خدایااین حس قشنگ راازمون نگیر💋

من يه بار زمستون بود برف اومده بود زمين يخ زده بود دم خونمونم جوي آب بود در خونه رو باز كردم تا پامو گذاشتم زمين سر خوردم درجا تا دم جوي ،يه خانومه هم از اون ور بدو بدو اومد كمكم منم تند رفتم تو خونه درو بستم اون روز مدرسه م نرفتم

یــــِــــکاری کـــــُــــن کـــــِــه اشکـــــــــات خـــــَــــنده بـــــِـشَـــن بـــــِـــگو بـــِ دَرَکــــــ کــــِ مُشــــــکلاتـ حَـــــل نمیـــــــشــَن … ツ

آره 

یه بار یه تیپ زمستونی خیلی شیک داشتم 

با چکمه های پاشنه بلند میخی

خیلی مسلط و خوشگل راه میرفتم کلا رو کفش پاشنه بلند خیلی تسلط دارم چون 99درصد پامه 

بعد تو خیابون تند تند و مسلط رو زمین برفی و یخی راه میرفتم 

بعد یه آقایی گفت ماشاالله خانوم چه تسلطی دارید من با همین کفشامم نمیتونم تو این یخا راه برم شما چه طوری با این پاشنه راه میرید ؟

منم با غرور یه لبخند زدم قدم برداشتم با مخ رفتم تو درخت  

من مثل شاطر نونوا دارم تند تند تایپ میکنم شما اصله کاریو ول کردی داری امضامو میخونی?  

زمین نخوردم ولی یه بار داشتم با افاده از جلو پسرا رد میشدم کفشم از پام در رفت سه متر جلوتر افتاده منم لی لی کنان رفتم دنبالش بدترین حسم بود ...زمین میخوردم بهتر بود

بانک اطلاعات پزشکی را بخوانید(جستجوی پزشک)

http://bankepezeshkan.com

عروسي خواهرم پاشنه كفشم گير كرد لأي پل هم لباسم پاره شد هم خون خالي شدم منكه فقط منتظر سوژه ام ولي يه طوري بود همه ناراحت شدن كسي خندش نگرفت

اضافه كنم اخر شب بود خدا رو شكر داشتن عروس رو ميبردن خونش

آره  یه بار یه تیپ زمستونی خیلی شیک داشتم  با چکمه های پاشنه بلند میخی خیلی مسلط و خوشگ ...

واي 😂😂😂😂

یــــِــــکاری کـــــُــــن کـــــِــه اشکـــــــــات خـــــَــــنده بـــــِـشَـــن بـــــِـــگو بـــِ دَرَکــــــ کــــِ مُشــــــکلاتـ حَـــــل نمیـــــــشــَن … ツ

اره روز اول مهر پیش دانشگاهی با کلی دک و پز توی چهار راه شلوغ شهر داشتم به سمت مدرسه میرفتم که پام به تنه قطع شده درخت گیر کردو خوردم زمین دردش که بمااااند از خجالت روی بلند شدن نداشتم وقتی هم پاشدم دیدم جلوی کتونیم و زانوهای شلوارم دهن بااااز کرده😣

یه مامان ۲۹ ساله پر انرژی💪💪مامان مهراس ماهور مسیحا  من میتوااااااانم💪